Căutare Live

Madonna a anulat concertele din Boston: Durerea pe care o simt acum este copleşitoare

Cântăreaţa americană Madonna a anulat concertele pe care le avea programate în Boston, în perioada 30 noiembrie - 2 decembrie, din cauza unei dureri „copleşitoare”.

Artista urma să urce pe scena Wang Theatre în cadrul turneului „Madame X”.

Într-un anunţ făcut pe Instagram, ea s-a scuzat faţă de fani: „Să ţin un concert în fiecare seară mă bucură atât de mult, iar să anulez este un fel de pedeapsă pentru mine, dar durerea pe care o simt acum este copleşitoare şi trebuie să mă odihnesc şi să urmez sfaturile medicului pentru a mă putea întoarce mai puternică să continui călătoria Madame X cu voi, toţi”.

Promoterul turneului ei, Live Nation, a confirmat ştirea şi a anunţat rambursarea biletelor cumpărate, neputând reprograma concertele din cauza programului deja stabilit al artistei, potrivit Variety.

Nu a fost anunţată modificarea celorlalte date de turneu, care, începând cu 7 decembrie, ar ajunge în Philadelphia.

La începutul acestei luni, Madonna, în vârstă de 61 de ani, a spus publicului că are probleme cu un ligament.

Nu este prima dată când vedeta anulează sau amână concerte din turneul „Madame X”. Până acum, problemele întâmpinate au fost de ordin logistic.

Turneul de promovare a albumului „Madame X”, al 14-lea al cântăreţei, a debutat la jumătatea lunii septembrie.

Sursa : news.ro

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Gina Pistol, problemele de sănătate cu care se confruntă vedete. "Motivul pentru care am lipsit"...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri