Antena Căutare

Rezultatele sunt MIRACULOASE! Ce se întâmplă dacă pui un CUB DE GHEAŢĂ exact în ACEST LOC

Este cunoscut sub denumirea de "Feng Fu", iar în momentul în care acest punct este stimulat cu un cub de gheaţă rezultatele apar rapid şi sunt senzaţionale

Este cunoscut sub denumirea de "Feng Fu", iar în momentul în care acest punct este stimulat cu un cub de gheaţă rezultatele apar rapid şi sunt senzaţionale. Nu, nu este chiar un leac pentru tinereţe fără bătrâneţe, dar sigur vă veţi simţi mult mai bine după ce veţi încerca această tehnică.

Poziţionat chiar pe gât, între coloană şi cap, Feng Fu este văzut de specialiştii în acupunctură drept un punct esenţial al corpului, care este răspunzător de starea generală a organismului nostru.

Trebuie să te poziţionezi pe burtă şi să-ţi aşezi un cub de gheaţă în zona amintită mai sus! În primele 30 de secunde vei simţi un frig puternic, dar apoi senzaţia se va transforma în căldură. Timp de 20 de minute nu ai voie să te mişti, chiar dacă se va topi gheaţa.

Ai nevoie de cel puţin trei zile pe săptămână să faci acest procedeu, recomandat să fie început dimineaţa, imediat după trezire.

CE SE ÎNTÂMPLĂ DUPĂ?

În zilele imediat următoare vei simţi o stare energică, euforică, iar pofta de viaţă va creşte semnificativ. Somnul se va îmbunătăţi, iar digestia va reveni la cote normale.

Credea că nimeni n-o vede, așa că și-a dat pantalonii jos și a facut ASTA, chiar în mijlocul magazinului! (VIDEO)... Ce se întâmplă cu ORGANISMUL tău după ce renunţi la ALCOOL! Când te poţi considera VINDECAT...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Parteneri
Ratatouille la cuptor. Rețetă franțuzească de ghiveci din legume
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x