Antena Căutare

Rezultatele sunt MIRACULOASE! Ce se întâmplă dacă pui un CUB DE GHEAŢĂ exact în ACEST LOC

Este cunoscut sub denumirea de "Feng Fu", iar în momentul în care acest punct este stimulat cu un cub de gheaţă rezultatele apar rapid şi sunt senzaţionale

Este cunoscut sub denumirea de "Feng Fu", iar în momentul în care acest punct este stimulat cu un cub de gheaţă rezultatele apar rapid şi sunt senzaţionale. Nu, nu este chiar un leac pentru tinereţe fără bătrâneţe, dar sigur vă veţi simţi mult mai bine după ce veţi încerca această tehnică.

Poziţionat chiar pe gât, între coloană şi cap, Feng Fu este văzut de specialiştii în acupunctură drept un punct esenţial al corpului, care este răspunzător de starea generală a organismului nostru.

Trebuie să te poziţionezi pe burtă şi să-ţi aşezi un cub de gheaţă în zona amintită mai sus! În primele 30 de secunde vei simţi un frig puternic, dar apoi senzaţia se va transforma în căldură. Timp de 20 de minute nu ai voie să te mişti, chiar dacă se va topi gheaţa.

Ai nevoie de cel puţin trei zile pe săptămână să faci acest procedeu, recomandat să fie început dimineaţa, imediat după trezire.

CE SE ÎNTÂMPLĂ DUPĂ?

În zilele imediat următoare vei simţi o stare energică, euforică, iar pofta de viaţă va creşte semnificativ. Somnul se va îmbunătăţi, iar digestia va reveni la cote normale.

„A început al Treilea Război Mondial, avem dovada!” Pe cer s-a văzut TOTUL! Omenirea se pregătește de conflict major!... Ce se întâmplă cu ORGANISMUL tău după ce renunţi la ALCOOL! Când te poţi considera VINDECAT...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x