Live acumFilm: Patru frati
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Tânărul român căsătorit cu un preot în vârstă de 81 de ani, care a fost la „Chefi la cuțite”, a rămas văduv! Ce avere uluitoare i-a lăsat soțul lui! „Am plâns, pentru două zile!”

Tânărul român căsătorit cu un preot, în vârstă de 81 de ani, care a fost la „Chefi la cuțite”, a rămas văduv. Soțul lui i-a lăsat o avere uluitoare.

Tânărul român căsătorit cu un preot în vârstă de 81 de ani, care a fost la „Chefi la cuțite”, a rămas văduv! Ce avere uluitoare i-a lăsat soțul lui! „Am plâns, pentru două zile!”

Românul Florin Marin, în vârstă de 27 de ani, a fost intervievat de The Daily Mail, în apartamentul cu două camere din București în care a locuit cu preotul de 81 de ani.

Fostul preot a murit în spital, singur, în timpul pandemiei de coronavirus

Britanicul Philip Clements, fost vicar și profesor, a murit pe 31 mai, noaptea, într-o cameră de spital, fără să poată fi vizitat, din cauza pandemiei de coronavirus.

Bătrânul a ajuns de urgență la Spitalul Elias din București, cu pneumonie, după ce a făcut febră. Apoi, a fost mutat pe secția de cardiologie. Starea lui s-a înrăutățit, a intrat în comă și a murit din cauza problemelor sale cardiovasculare.

Florin Marin, românul căsătorit cu un preot britanic cu 55 de ani mai mare, a făcut spectacol! Ce dezvăluiri „picante” au ieșit la iveală​

„Ultima imagine pe care o am cu el a fost când l-au scos din ambulanță, la spital”, a spus Florin Marin, care a precizat că soțul lui nu a avut COVID-19, deși s-a gândit la această posibilitate.

„Nu a avut COVID-19. Nu ar fi avut cum, pentru că noi stăteam acasă, cu măști, pe balcon”, a spus el.

Fostul vicar ar fi avut mai multe probleme de sănătate și, din cauza pandemiei de coronavirus, nu a mai putut merge la medicul său din Anglia și nici nu a mai putut primi medicamentele de care avea nevoie, din Regatul Unit. Astfel, condiția lui s-ar fi agravat.

Florin Marin, primul român căsătorit cu un bărbat, face dezvăluiri șocante! Am o viață foarte picantă”

Florin Marin nu a putut să își viziteze soțul la spital, dar i-a trimis un bilet, prin intermediul unei asistente medicale.

„I-am scris că îl iubesc și că totul va fi bine. I-am mai scris că toată lumea care îl iubește se roagă pentru el, în Anglia, și că pisica noastră este bine și îi este dor de el. Nu știu, însă, dacă a apucat să citească scrisoarea”, a spus Florin Marin.

Ce avere moștenește Florin Marin, după moartea soțului său

Florin Marin va primi 150.000 de lire sterline din asigurarea de viață a soțului său, o casă în valoare de 100.000 de lire sterline ce a fost trecută deja pe numele lui, și o pensie de urmaș de 2.000 de lire sterline, lunar – pe care o va primi toată viața.

„Am plâns, pentru două zile. Este suficient. Philip nu ar fi vrut ca eu să plâng. El a fost soțul meu. Moștenirea lui îmi revine de drept. Dragii mei, nu este vina mea că îmi revin atâția bani. Este o sumă mare, dar nu atât de uluitoare. Nu e ca și când ai spune un milion de lire sterline”, a spus Florin Marin.

Tânărul român a spus că „nu îl va uita niciodată pe Philip”, dar asta nu înseamnă că exclude posibilitatea de a avea alte relații, în viitor.

Cum l-a cunoscut românul pe preotul cu peste 50 de ani mai în vârstă decât el

Florin Marin și Philip Clements s-au cunoscut prin intermediul unui site de dating și s-au căsătorit în urmă cu trei ani, în Kent. Fostul Vicar s-a întors în Anglia pentru o perioadă, după ce și-a vândut casa, pentru a locui în București, alături de soțul lui. Bătrânul nu a fost de acord, inițial, cu obiceiul tânărului de a petrece până dimineața, în cluburi. În plus, acesta ar fi avut și o aventură cu un alt bărbat.

În martie, în acest an, cei doi s-au împăcat, iar fostul vicar a fot de acord ca Florin Marin să meargă în cluburi, în weekenduri, alături de persoane de vârsta lui.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro