Antena Căutare

Florin Marin, primul român căsătorit cu un bărbat, face dezvăluiri șocante! Am o viață foarte picantă”

Florin Marin, modelul căsătorit cu preotul englez în urmă cu ceva timp, a ajuns în faţa juriului emisiunii „Chefi la cuțite” pentru a-și demonstra talentul culinar! Acesta a fost și momentul în care au ieșit la iveală detalii picante despre viața lui privată!

Florin Marin, modelul căsătorit cu preotul englez în urmă cu ceva timp, a ajuns în faţa juriului emisiunii „Chefi la cuțite” pentru a-și demonstra talentul culinar! Acesta a fost și momentul în care au ieșit la iveală detalii picante despre viața lui privată!

Concurentul a dezvăluit mai multe detalii despre căsătorie și astfel am aflat că cei doi s-au despărțit și că în prezent are o relație cu un spaniol! Se pare că fosta căsnicie cu britanicul nu a mers din cauza diferenței mari de vârstă.

„Acum eu nu lucrez, sunt întreținut de către iubitul meu, care este foarte bogat”, a mărturisit acesta sincer la emisiunea „Chefi la cuțite”!

Într-un interviu sincer acordat lui Mihai Morar de la Antena Stars, Florin Marin a continuat seria dezvăluirilor și așa am aflat de ce consideră că Chef Scărlătescu nu i-a dat votul său, dar și numeroase alte detalii picante!

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli totul despre acest subiect controversat!

Chef Sorin Bontea țipă de durere. Un cui i-a străpuns un deget!... Surpriză la „Chefi la cuțite”! Primul bucătar român apărut la televizor îi jurizează pe cei trei chefi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x