Antena Căutare

Rugăciunea care se rostește de Rusalii și care te va feri de necazuri și boală

Rusaliile este una dintre marile sârbători creștine. Se spune de Rusalii, rostirea rugăciunii către Duhul Sfânt face adevărate minuni și ferește de boli si de necazuri.

Rugăciunea care se rostește de Rusalii și care te va feri de necazuri și boală
Rugaciune de Rusalii

Rusaliile, în 2020 se sărbătoresc pe data de șapte si opt iunie. Se spune că de aceasta sărbătoare rugăciunea către Duhul Sfânt face minuni, te ferește de boli si necazuri.

Vremea de Rusalii 2020. Cum va fi duminică și luni, în zilele de mare sărbătoare

Ce sunt, de fapt, Rusaliile

Sărbătoarea de Rusalii sau cunoscută sub denumirea de Cincizecime are loc la 50 de zile de la Înviere și la 10 zile după Înălțare. Rusaliile reprezintă, de fapt, Pogor qrea Duhului Sfânt asupra oamenilor, sub formă de limbi de foc. Acest episod religios marchează, de fapt, puterea de lucrare mântuitoare a lui Iisus Hristos, Rusaliile fiind, înainte de toate, o curățare și o iluminare sufletească.

Rusalii 2020. Cum să te pregătești în zi de mare sărbătoare, tradiții și superstiții

La Pogorârea Duhului Sfânt nu au participat doar Apostolii, așa cum cred cei mai mulți creștini, ci peste o sută de frați creștini. Odată cu aprinderea limbilor de foc deasupra apostolilor, aceștia au început să vorbească brusc toate limbile Pământului, acela fiind momentul în care se consideră că s-au născut toate graiurile lumii.

Rugăciunea care se rostește de Rusalii

Patru mari sărbători religioase în luna iunie 2020. Ce trebuie să știi despre fiecare în parte dacă ești creștin ortodox

De Rusalii, oamenii fac pomenirea morților și duc lucruri de sfințit la biserică, în special diferite plante despre care se spune că primesc puteri tămăduitoare. După cum spuneam mai sus, de Rusalii se rostește rugăciunea sufletului, acea rugă către Duhul Sfânt cunoscută sub denumirea „Împărate ceresc”.

Înălțarea Domnului, sărbătoare mare în calendare, 28 mai 2020. Tradiții și rânduieli bisericești în sfânta zi

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a ieșit din comă. În ce stare se află în aceste momente: ”Nu poate vorbi și e posibil ... Ce trebuie să faci în ziua de Rusalii! Superstiții din popor, pe care nu trebuie să le ignori la sarbătoarea Pogorârea ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x