Antena Căutare

Rugăciunea făcătoare de minuni, cu ajutor imediat! Scapi imediat de toate relele din viața ta

Rugăciunea făcătoare de minuni, cu ajutor imediat, te ajută să scapi de toate relele din viața ta și să îți găsești din nou liniștea sufletească. Există momente în viața fiecăruia când necazurile nu mai contenesc să apară, dar o rugăciune puternică te poate ajuta să treci peste orice obstacol. 

Rugăciunea făcătoare de minuni, cu ajutor imediat! Scapi imediat de toate relele din viața ta Galerie
Rugăciunea făcătoare de minuni cu ajutor imediat îți poate schimba viața

Tot ce ai de făcut este să rostești rugăciunea făcătoare de minuni cu ajutor imediat, despre care se crede că este una dintre cele mai puternice. Creștinii o rostesc frecvent pentru a cere sănătate, prosperitate, liniște, iubire, înțelegere în familie și succes pe toate planurile.

RUGĂCIUNEA FĂCĂTOARE DE MINUNI CU AJUTOR IMEDIAT

„Stăpâne, Doamne Iiuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Creatorule și Chivernisitorule (Conducătorule) a toate, Sfânt și slăvit ești, Împăratul împăraților și Domnul domnilor, slavă Ție. Tu cel care locuiești în lumina cea nepătrunsă și neapropiată, pentru rugăciunea mea, a smeritului și nevrednicului robului Tău, depărtează demonii și stinge viclenia lor de la robii Tăi, revarsă ploaia la bună vreme peste tot pământul și fă-l să dea roadele lui, copacii și viile să-și dea deplin rodul lor, femeile să fie dezlegate și eliberate de nerodirea pântecului, acestea și toată lumea mai întâi fiind dezlegate, dezleagă și toată zidirea de toate legăturile diavolești.

Și dezleagă pe robul Tău (numele) împreună cu toate ale casei lui, de toate legăturile satanei, ale magiei, ale farmecelor și ale puterilor potrivnice. Împiedică Tu, Doamne Dumnezeul părinților noștri, toată lucrarea satanei, Tu cel ce dai dezlegare de magie, de farmece, de vrăji și de toate lucrările și de toate legăturile lui, și distruge toată lucrarea vicleană prin pomenirea PreaSfântului Tău nume.

Rugăciunea făcătoare de minuni, cu ajutor imediat! Scapi imediat de toate relele din viața ta

Rugăciunea făcătoare de minuni cu ajutor imediat îți poate schimba viața

Cea mai puternică rugăciune pentru ajutor imediat

Așa, Doamne, Stăpâne a toate, auzi-mă pe mine nevrednicul, și dezleagă pe robul Tău (numele), de toate legăturile satanei și dacă este legat în cer sau pe pământ, sau cu piele de animale necuvântătoare sau cu fier sau cu piatră. Sau cu lemn, sau cu scriere, sau cu sânge de om, sau cu al păsărilor, sau cu al peștilor.

Sau prin necurăție, sau în alt chip s-au abătut asupra lui, sau dacă din altă parte au venit, din mare, din fântâni, din morminte. Sau din orice alt loc, sau dacă a venit prin unghii de om, de animal sau gheare de pasăre, sau prin șerpi (vii sau morți). Sau prin pământul morților, sau dacă a venit prin străpungere de ace, dezleagă-le pentru totdeauna, în clipa această, Doamne, cu puterea Ta cea mare. Tu, Doamne, Dumnezeul nostru, Care cunoști și știi toate, dezleagă, sfarmă și distruge acum lucrările magiei, iar pe robul Tău (numele), păzește-l cu toți ai casei lui de toate uneltirile diavolești. Zdrobește cu însemnarea cinstitei și de viață făcătoarei Crucii Tale toate puterile potrivnice.

Pustiește, distruge și depărtează pentru totdeauna lucrările magiei, vrăjitoriei și fermecătoriei de la robul Tău (numele). Doamne, auzi-mă pe mine păcătosul robul Tău cu toți ai casei mele și dezleagă-i de demonul de amiază, de toată boala și de tot blestemul, de toată mânia, nenorocirea, clevetirea, invidia, farmecele, nemilostivirea, lenea, lăcomia, neputința, prostia, neînțelepciunea, mândria, cruzimea, nedreptatea, trufia și de toate rătăcirile și greșelile, știute și neștiute, pentru sfânt numele Tău, că binecuvântat ești în veci. Amin!”.

Cum s-a răzbunat o femeie înșelată pe viitorul soț, când acesta se aștepta mai puțin. Metoda ei a uimit pe toată lumea... Un român a fost șofer pentru Donald Trump! Bărbatul se află acum în detenție! Ce a făcut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x