Antena Căutare

S-a descoperit „Poarta spre Iad”! Uite cum arată cea mai fierbinte atracție turistică

Cea mai fierbinte atracție turistică se află în deșertul Karakum, e un crater învăluit în flăcări ce pare a fi ‘’poarta spre Iad’’.

Cea mai fierbinte atracție turistică se află în deșertul Karakum, e un crater învăluit în flăcări ce pare a fi ‘’poarta spre Iad’’.

Această groapă, situată pe un camp de gaze naturale, este o rezultatul unei erori din anul 1971, după ce o instalație de foraj s-a prăbușit. Oamenii de știință sovietici au dat foc craterului, din cauza gazelor ce puteau afecta satele din apropiere. Surpriza a fost mare când au văzut că după o lungă perioadă de timp craterul este încă în flăcări , lucru care se întâmplă și azi, după patru decenii.

Guvernului din Turkmenistan consideră că acest crater va atrage cât mai mulți turiști în următorii ani,în prezent primește circa 12.000 – 15.000 de vizitatori din 50 de țări.

Nebunie curată! Au vrut să prindă un crocodil aflat în mijlocul străzii! Ce s-a întâmplat după întrece orice imaginaţie... Palme de la prima întălnire! Uite cum reacționează acești tineri după ce au fost loviți din senin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x