Antena Căutare

Nebunie curată! Au vrut să prindă un crocodil aflat în mijlocul străzii! Ce s-a întâmplat după întrece orice imaginaţie

Câţiva prieteni din Louisiana, Statele Unite, au fost la un pas de moarte, din cauza teribilismului de care au dat dovadă.

Nebunie curată! Au vrut să prindă un crocodil aflat în mijlocul străzii! Ce s-a întâmplat după întrece orice imaginaţie Galerie
Câţiva prieteni au vrut să prindă un crocodil cu mâinile goale | www.mirror.co.uk

Câţiva prieteni din Louisiana, Statele Unite, au fost la un pas de moarte, din cauza teribilismului de care au dat dovadă.


Erau într-o maşină, cu câteva beri la “bord”, când au văzut că, în mijlocul străzii, se afla un crocodil uriaş. Curajoşi, cei trei s-au gândit că îi pot veni de hac animalului furios şi s-au hotărât să-l prindă. Cum? Ei bine, cu mâinile goale. “Urma să îl surprindem pe la spate şi să sărim pe el”, povesteşte unul dintre ei.


Bineînţeles, nu au reuşit să prindă reptila şi, în schimb, s-au ales cu o sperietură zdravănă, pentru că cel mai viteaz dintre ei a fost muşcat de mână de crocodil. Ca prin minune, bărbatul nu a păţit nimic grav şi a avut nevoie doar de câteva cusături. Incidentul a fost surprins de o altă femeie, aflată în trafic, iar imaginile au fost distribuite de mii de oameni în mediul virtual.

O nouă operaţiune ''roz'' a început în Capitală: Borduriada Civică.... S-a descoperit „Poarta spre Iad”! Uite cum arată cea mai fierbinte atracție turistică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x