Antena Căutare

S-a prefăcut însărcinată de 17 ori pentru a lua bani de la stat. Ce sumă a putut să strângă și ce pedeapsă a primit

Femeia a falsificat un număr impresionant de 17 sarcini și a reușit să păcălească autoritățile pentru o perioadă de 24 de ani. Iată ce pedeaspă a primit după ce a fost prinsă de polițiști.

Femeie cu burtă falsă de gravidă Galerie
S-a prefăcut însărcinată de 17 ori pentru a lua bani de la stat. | Shutterstock.com

O italiancă a reușit să uimească autoritățile după ce nu a mai lucrat timp de 24 de ani și a reușit să strângă o sumă importantă de bani după ce a beneficiat constant de ajutoare speciale de la stat pentru femeile însărcinate.

Iată ce sumă a reușit să obțină femeia care a falsificat 17 sarcini după ce a păcălit statul timp de 24 de ani.

Citește și: O femeie a născut de 3 ori într-un an, dar copiii nu sunt tripleți. Cazul nu este unic, dar este destul de rar. Cum este posibil

A falsificat 17 sarcini și a făcut o avere din ajutorul de la stat

Barbara a fost acuzată în cele din urmă pentru că a câștigat în mod fraudulos o adevărată avere din beneficiile de la stat și pentru că a avut concediu de la locul de muncă pentru o perioadă de 24 de ani ca urmare a sarcinilor pe care le-a falsificat de-a lungul timpului.

Totuși, după ce cazul a ieșit la iveală, femeia a susținut faptul că doar cinci au fost duse până la termen, în timp ce celelalte 12 au fost încheiate prin avorturi spontane.

Italianca a precizat că ultima naștere a avut loc în luna decembrie, dar oamenii legii care au supravegheat-o au transmis faptul că și aceasta a fost tot o sarcină falsă.

Potrivit ziarului italian II Matino, procurorii care s-au ocupat de cazul acesteia au transmis faptul că frauda pe care italianca a comis-o a fost posibilă pentru că au fost furate mai multe certificate de naștere dintr-o clinică din Roma, dar și o serie de alte documente falsificate.

Citește și: O mamă a crezut timp de mulți ani că fiul ei are autism, însă apoi a făcut o descoperire neașteptată. Ce avea băiatul

Femeia care acum are vârsta de 55 de ani a fost acuzată pentru că a umplut o pernă până în vârf pe care a folosit-o drept burtă falsă și pentru că și-a schimbat mersul pentru a părea că este cu adevărat însărcinată.

Partenerul femeii ar fi mărturisit pentru polițiști în cadrul unui interogatoriu faptul că știa foarte clar că soția lui nu a fost niciodată însărcinată. Potrivit informațiilor oferite de mirror.co.uk, se crede faptul că Davide Pizzinato, soțul femeii, ar fi deps mărturie chiar împotriva ei pentru ca acesta să primească o pedeapsă mai ușoară, dat fiind faptul că a fost și el acuzat drept complice la uimitoarea fraudă.

Totuși, femeia a susținut fără încetare că cele 17 sarcini chiar au existat și că dintre acestea, 5 au fost duse până la capăt, copiii existând.

Oamenii legii au decis să o pedepsească cu un an și 6 luni de închisoare, după ce au aflat că prima sarcină falsă ar fi avut loc în anul 2000. Totodată, s-a aflat și faptul că aceasta ar fi reușit să câștige o sumă cu adevărat considerabilă în valoare de 94 000 de lire sterline în beneficii.

„Ea a făcut certificatele [false] și le-a adus [la ASL]. Aceasta este ceea ce îmi este cunoscut din 2012. Adică de când a început relația noastră”. a spus Pizzinato, soțul femeii.

Citește și: Bebelușul pietrificat care a stat 56 de ani în burta mamei. Cum a fost posibil cazul uluitor și ce s-a întâmplat cu femeia

VIDEO Un brașovean și-a construit propria ”vilă” pe acoperișul unui bloc cu 8 etaje. Cum arată construcția care are toat... O femeie a mers la spital crezând că a i-a rămas un os blocat în gât. Ce au descoperit, de fapt, medicii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x