Au prins-o și au pedepsit-o. S-a terminat pentru asistenta din Ardeal, care făcea amor cu un copil de 12 ani

 

O asistentă socială din Cluj Napoca făcea amor cu un minor de 12 ani. După o perioadă în care și-a consumat pasiunea fără emoții, femeia a fost dată în vileag și a recunoscut că se iubea cu băiatul. 

Curtea de Apel Cluj a condamnat-o la 2 ani şi 6 luni de închisoare cu suspendare pe asistenta socială din comuna Aiton, judeţul Cluj, acuzată că a întreţinut relaţii sexuale cu un minor de 12 ani pe tot parcursul anului 2017, decizia fiind definitivă.

Potrivit sentinţei Curţii de Apel Cluj, magistraţii au stabilit pentru femeie un termen de supraveghere de 3 ani şi 6 luni şi o obligă ca pe durata acestuia să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Cluj şi să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile.

„Admite apelul declarat de inculpata MMM împotriva sentinţei penale nr. 118/20 martie 2019 pronunţată de Judecătoria Turda. Reduce pedeapsa aplicată inculpatei MMM pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor de la 3 ani închisoare la 2 ani şi 6 luni închisoare şi dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei de 2 ani şi 6 luni închisoare. Instanţa stabileşte un termen de supraveghere de 3 ani şi 6 luni şi obligă inculpata ca pe durata termenului de supraveghere să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Cluj, să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa, să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, să comunice schimbarea locului de muncă. Decizia este definitivă”, se arată în sentinţă.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI