Antena Căutare

S-a trezit peste noapte și a confundat picăturile de urechi cu un lipici! Ce s-a întâmplat după o săptămână i-a lăsat pe toți fără cuvinte!

Un bărbat din China s-a trezit peste noapte și și-a pus lipici în loc de picături pentru ureche. Ceea ce s-a întâmplat după i-a lăsat pe medici fără cuvinte.

S-a trezit peste noapte și a confundat picăturile de urechi cu un lipici! Ce s-a întâmplat după o săptămână i-a lăsat pe toți fără cuvinte!
Medicii au făcut tot ce a fost posibil

Song Wan de 45 de ani a trecut prin momente extrem de neplăcute atunci când a făcut o greșeală ce l-a costat extrem de mult.

Bărbatul spune că s-a trezit peste noapte și era destul de neatent atunci când a confundat sticluța de picături pentru ureche cu un lipici lichid.

Medicii au încercat să facă tot posibilul pentru a-i salva auzul

A ajuns de urgență la spital, acolo unde medicii au încercat să facă tot posibilul pentru a-l ajuta.

Caz medical șocant! Se întâmplă ceva ciudat cu ochii ei de fiecare dată când plânge!

Doctorii i-au spus să aștepte o săptămână, pentru a urmări ce se întâmplă. În acest timp, urechea a secretat fluide ce au format un strat protector între timpan și lipici.

După o săptămână, adezivul a fost înlăturat, fără ca timpanul să fie afectat. Auzul bărbatului nu s-a modificat, iar pacientul este bine acum.

„I still exist”! Răpește-ți patru minute din viață ca să auzi cele mai frumoase cuvinte din Univers! Robin Williams, omu... Un pensionar de 95 de ani a sunat la radio fiindcă se simțea prea singur! Ce s-a întâmplat după i-a dat din nou speranță...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x