Antena Căutare

Un pensionar de 95 de ani a sunat la radio fiindcă se simțea prea singur! Ce s-a întâmplat după i-a dat din nou speranță!

Un bătrân de 95 de ani din Marea Britanie a sunat la postul de radio BBC, fiindcă se simțea prea singur. Ceea ce a urmat i-a dat din nou speranță.

Un pensionar de 95 de ani a sunat la radio fiindcă se simțea prea singur! Ce s-a întâmplat după i-a dat din nou speranță!
Povestea este cu adevărat incredibilă

Aceasta este povestea lui Bill, un pensionar din orașul britanic Southampton. Ascultător fidel al Radio Solent.

A sunat la emisiunea de dimineață și a spus că se simțea prea singur.

Fiindcă tema emisiunii era despre oameni ce au găsit dragostea mai târziu în viață.

Acesta este Bill și are o poveste emoționantă

Bărbatul a spus că s-a căsătorit la vârsta de 95 de ani, cu Sheila, femeia cu care a fost prieten timp de 30 de ani. Când soțul acesteia a murit, Bill s-a căsătorit cu ea. La scurt timp, însă, femeia a început să sufere de demență și a fost dusă la un azil special.

Impresionați de povestea britanicului, cei de la postul de radio au decis să îl invite la emisiune, pentru a bea o cafea împreună.

Pensionarul a avut parte de o zi excelentă și nu s-a mai simțit singur. Ba mai mult decât atât, unii dintre ascultători l-au invitat în vizită pe la ei.

Bill a avut parte de o primire extrem de călduroasă

S-a trezit peste noapte și a confundat picăturile de urechi cu un lipici! Ce s-a întâmplat după o săptămână i-a lăsat pe... Banc de colecție! Gluma interzisă de comunişti, pentru care românii făceau închisoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x