Antena Căutare

Sa vezi si sa nu crezi! In Letonia exista un hotel in care oamenii sunt tratati ca niste detinuti!

Daca doriti o experienta unica, un hotel din Letonia va poate ajuta! Aici, puteti fi tratat de catre angajati ca un prizionier si puteti primi chiar si pedepse

Hotelul Karosta cazeaza turisti care vor sa simta pe pielea lor cum este sa traiesti intr-o inchisoare. Aici a fost inainte un penitenciar, iar noii proprietari nu au vrut sa schimbe mare lucru din aspectul ei. In plus, in afara de felul in care arata cladirea, oamenii sunt tratati precum niste detinuti.

Construita in 1900, Karosta a servit initial ca infirmerie, fiind transformata ulterior in temnita. Exceptand faptul ca turistii care se cazeaza la hotelul din Letonia au camerele dotate cu un pat de fier, un dulap, o toaleta si, bineinteles, gratii, trebuie mentionat ca mancarea pe care ei o servesc este aceeasi cu cea a prizonierilor din secolul trecut.

Pentru o experienta de acest fel, dornicii de senzatii tari trebuie sa scoata din buzunar, pentru o singura noapte, suma de 16 dolari. Desigur, inainte de a se caza, turistii semneaza o intelegere in care declara ca sunt de acord cu tratamentele dure de care vor avea parte.

Foto: Facebook



Ea vede cu adevarat viata in ROZ! A platit un milion de lire sterline pentru a-si colora zilele... Terapie cu electrosocuri, impotriva dependentei de Facebook...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x