Antena Căutare

Ea vede cu adevarat viata in ROZ! A platit un milion de lire sterline pentru a-si colora zilele

Kitten Kay Sera se numara printre celebritatile cu pasiuni excentrice. Actrita, in varsta de 46 de ani, din Los Angeles, a cheltuit un milion de lire sterline pentru a-si colora viata in roz

Pentru ca adora rozul, Kitten Kay a ales ca toate lucrurile pe care si le va achizitiona sa aiba culoarea roz. Astfel, timp de peste 25 de ani de cand are aceasta pasiune, femeia a reusit "performanta" de a detine numai lucruri roz, indiferent ca este vorba despre un stilou, patul, laptopul, telefonul sau chiar catelul. In urma acestei pasiuni extravagante, a fost poreclita “The Pink Lady”.

"Sunt cea mai roz persoana din lume si sunt mandra de asta. Am refuzat sa port orice alta culoare decat roz in ultimii 30 de ani. Am cheltuit pentru asta un milion de lire sterline, dar au fost bani bine cheltuiti. Rozul ma face sa ma simt fericita, in siguranta si cred ca este o culoare luxoasa", a declarat Kitten Kay Sera.

Pe langa haine si alte lucruri, actrita a ales sa-si vopseasca in culoarea roz chiar si catelul, ce poarta numele Kisses.

Pasiunea pentru aceasta culoare a fost dusa chiar la extrem atunci cand Kitten Kay a ales sa poarte haine roz chiar si la inmormantari. In plus, are intotdeauna la ea un colorant alimentar de aceeasi culoare cand mananca in oras.

Foto: Telegraph.co.uk

VIDEO! Cu pantalonii in vine! Cazatura de rapper adevarat... Sa vezi si sa nu crezi! In Letonia exista un hotel in care oamenii sunt tratati ca niste detinuti!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x