Antena Căutare

Sacrificiul pe care l-a făcut un bărbat pentru iubita bolnavă. Puțini sunt domnii care ar avea curaj să faci asta aproape 4 ani

Un bărbat a făcut un sacrifiu de apreciat pentru iubita sa, care suferă de alopacie. Cody Ennis și-a lăsat părul să crească timp de trei ani în încercarea de a realiza o perucă pentru partenera lui.

o femeie cu alopecie si un barbat brunet, cu camasa albastra, care sta langa ea
Un bărbat a făcut un sacrifiu de apreciat pentru iubita sa, care suferă de alopacie. Cody Ennis și-a lăsat părul să crească timp de trei ani în încercarea de a realiza o perucă pentru partenera lui. | Shutterstock.com

Tânărul și-a lăsat părul să crească pentru persoana iubită. Hannah, iubita lui, este cheală din cauza unei afecțiuni care duce la pierderea părului.

Sacrificiul pe care l-a făcut un bărbat pentru iubita sa bolnavă. Puțini sunt domnii care ar face asta timp de trei ani

Totul a început după o glumă, când femeia i-a cerut 30 de centimetri din păr. L-a avertizat că ar dura până la patru ani să ajungă la această dimensiune, iar Cody nu s-a speriat. A acceptat și a încetat să se mai tundă din mai 2020.

Nu s-a oprit doar la asta. Când părul a ajuns până la bărbie, a decis să ceară sfatul unui profesionist pentru a îl menține sănătos. A urmat tutoriale online, și-a spălat și întreținut podoaba capilară cu tratamente. Ba chiar a purtat și o bonetă din satin în timpul somnului pentru a preveni uscarea și ruperea firelor de păr.

Totul din iubire pentru Hannah. În octombrie, când părul său a ajuns la 29 de centimetri, un frizer i l-a tuns cu grijă și a trimis șuvițele la un producător de peruci.

Citește și: Doi tineri s-au mutat într-un apartament, dar au încremenit de uimire când au realizat cine mai trăiește cu ei în casă

Femeia a fost în culmea fericirii când a primit peruca. A purtat-o, spălat-o și a fost foarte încântată să vadă cum i se formează buclele naturale.

Cody, care nu a cerut-o încă în căsătorie pe Hannah, spune că i-ar plăcea ca iubita să poarte peruca în ziua nunții lor. ”Nu știu ce să zic. Când a sosit peruca am fost atât de emoționată încât am plâns. Nu va fi o perucă de zi de zi pentru mine, pentru că vreau să o păstrez cât mai mult timp.

Să primesc acest cadou, care a durat trei ani și jumătate, a fost copleșitor. Pare suprealist, parcă ar fi un film. Nu-mi vine să cred că și-a dedicat atât de mult timp din viață și din timpul său pentru a face asta pentru mine. Mă face să mă simt foarte liniștită și în siguranță să știu că am pe cineva în viața mea care este dispus să facă acest efort”, a mărturisit femeia, conform Mirror.

Hannah a fost diagnosticată cu alopecie în urmă cu șapte ani, când i-au apărut zone de chelie care inițial erau ușor de ascuns. În urmă cu cinci ani, părul a început să-i cadă tot mai tare, inclusiv în zona sprâncenelor și a genelor. Așa că a decis să îl radă pe tot și să poarte peruci.

Apoi l-a întâlnit pe Cody, în noiembrie 2019, care a iubit-o în ciuda problemelor ei. După doar șase luni de relație, Cody a decis să-și lase părul să crească pentru a îi putea dărui lui Hannah o perucă specială. Un gest pe care puțini oameni sunt dispuși să-l facă, care a implicat multă răbdare și care e apreciat de toată lumea, nu doar de către iubita sa.

Citește și: Un bărbat furios s-a săturat de sunetele venite din dormitorul vecinilor. Ce a scris pe ușă, fără să-i fie jenă de ceilalți vecini

Doi tineri s-au mutat într-un apartament, dar au încremenit de uimire când au realizat cine mai trăiește cu ei în casă... Cum este să împarți casa cu fiecare zodie în parte. Ce trai vei duce, în funcție de semnul zodiacal al celui cu care loc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x