Antena Căutare

Sacrificiul unei mame: O americanca insarcinata cu cvadrupleti a refuzat tratamentul pentru cancer

Diagnosticata cu cancer in timpul sarcinii, o americanca a respins orice forma de tratament pentru a nu le face rau cvadrupletilor pe care ii astepta. Decizia pe care a luat-o ar fi putut-o costa viata.

Wyatt si cele trei surori ale sale s-au nascut in urma cu o luna. Cu totii au venit pe lume intr-un spital din Colorado, dupa ce mama lor, diagnosticata cu cancer, si-a riscat viata ca sa nu o puna in primejdie pe a lor. Femeia a aflat in timpul sarcinii ca sufera de cancer la tiroida, care s-a extins apoi la nodulii limfatici.

Orice bolnav in aceasta situatie trebuie supus unei interventii de urgenta de extirpare a zonelor afectate de cancer, urmata de chimioterapie. Viitoarea mama a refuzat insa cu vehementa operatia care s-ar fi intins pe sapte ore. Cea mai mare problema era, in mod evident, sarcina, mai ales ca era vorba de cvadrupleti si risca sa nasca prematur.

Chiar daca au venit pe lume putin mai devreme decat era prevazut, cei patru bebelusi sunt perfect sanatosi. Si mama lor se simte bine. La patru saptamani de la nastere, femeii i-au fost indepartate tumorile. Va incepe curand si chimioterapia, dar spune ca ar mai vrea sa alapteze macar cateva saptamani.

Cel mai important concurs canin din Europa incepe sambata, la Bucuresti... Festival inedit in Mexic: Timp de noua zile, sute de baloane cu aer cald se vor ridica in aer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x