Antena Căutare

Cel mai important concurs canin din Europa incepe sambata, la Bucuresti

Meseria de manechin e complicata. Mai ales daca modelul are patru picioare. Ca sa ajunga la pozitia perfecta pentru pozat, zeci de caini din toata Europa se antreneaza la Bucuresti. Se pregatesc de zor pentru cea mai importanta competitie canina de pe continent.

Cercul si barna, provocari pentru bipezi, teribile incercari pentru caini. Indiferent de rasa si de antrenament, toate patrupedele isi fac numarul doar pe baza de recompensa. Dresajul de ring presupune sa mearga frumos alaturi de stapanul lor, presupune sa stea intr-o anumita pozitie specifica fiecarei rase. Sa fie cuminti cand li se umbla la dinti, cand sunt palpati.

Roni si Zoshiko se misca mandri in fruntea celorlalti caini. Ambii sunt tosa inu, o rasa de lupte japoneza care se gaseste foarte rar in Romania. Ei sunt insa pregatiti sa castige premiul cel mare la Bucuresti.

Hartipo si Mango s-au nascut pentru a poza. Spatele drept, capul in fata, coada ridicata si blana impecabila trebuie sa impresioneze juriul international.

Printre concurenti se afla si Gavroche. Este un bulldog francez care ramane mereu ultimul la alergare. Ii e lene sa mearga la pas si nu vrea sa repete nici pozitia pentru prezentare pentru ca e obosit. Pe Gavroche nu-l intereseaza mancarea. El arata cat de activ poate sa fie, doar atunci cand este momit cu o sticla de plastic. Odata terminat exercitiul, incepe sa distruga recompensa. Doar pentru asta a si depus atat efort. Oricum pentru Gavroche, e a doua competitie la care participa.

Cel mai important concurs european pentru caini incepe sambata, la Bucuresti.

Permisul de conducere al Principesei Maria, vandut pentru 5.000 de euro... Sacrificiul unei mame: O americanca insarcinata cu cvadrupleti a refuzat tratamentul pentru cancer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x