Căutare Live

Sângele albastru atrage tot sângele albastru! Prinţul Harry ar fi îndrăgostit de o prințesă

Prinţul Harry este îndrăgostit lulea, scriu cu litere de-o şchioapă tabloidele britanice. Aleasa sa ar fi Prinţesa Maria-Olympia a Greciei şi Danemarcei

Prinţul Harry este îndrăgostit lulea, scriu cu litere de-o şchioapă tabloidele britanice. Aleasa sa ar fi Prinţesa Maria-Olympia a Greciei şi Danemarcei.


Prinţul Harry este îndrăgostit lulea, scriu cu litere de-o şchioapă tabloidele britanice. Aleasa sa ar fi Prinţesa Maria-Olympia a Greciei şi Danemarcei. Potrivit unui prieten apropiat al noului cuplu regal, cei doi își plănuiesc deja o vacanţă în Elveţia, de Paşti. Aceeaşi sursă a declarat revistei australiene "New Idea Magazine" că Prinţul Harry e îndrăgostit până peste cap de Olympia, care a fost desemnată, acum doi ani, de revista "Tatler" drept "cea mai dorită tânără din lume". Casa Regală nu a făcut niciun comentariu oficial în legătură cu acest subiect dar un reprezentant a declarat pe surse că idila dintre cei doi e pură speculaţie.

Arată ca un pantof uriaş de cristal! Legenda bisericii construite în amintirea unei tinere care a rămas fără picioare... I-a frânt inima! Moldoveanul îndrăgostit a plâns ca un copil în fața a sute de oameni: și-a așteptat iubita în aeroport...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri