Antena Căutare

Sarbatori "de lux": Vezi care sunt cele mai scumpe cadouri de Craciun!

Mai sunt trei zile pana la Craciun, asa ca goana dupa cadorile pentru cei dragi e in toi. Fiecare alege dupa cat il lasa buzunarul. Sunt unii care, insa, nu se uita la bani in astfel de situatii, pentru ca au cu carul. Asa ca pentru ei un site britanic a intocmit lista celor mai scumpe cadouri din lume.

Incepem cu domnii pretentiosi, innebuniti dupa tehnologia de ultima generatie. Pentru ei cadoul perfect ar fi o masa de biliard. Un pic altfel. E realizata complet din sticla si impreuna cu bilele si cele doua tacuri costa 51.000 de euro. O nimica toata pentru amatorii de lucruri extravagante.

Un meci de biliard pe aceasta masa speciala e insa o senzatie unica, promite producatorul. Si mai sunt propuneri extravagante pentru miliardarii lumii, potrivit site-ului Daily Mail. De exemplu - o frapiera de sampanie, din carbon, ce poate fi comandata pentru 31.000 de euro.

Pentru o femeie, un eveniment precum Craciunul inseamna, pe langa multe altele, si o vestimentatie pe masura. Asa ca domnii cu posibilitati multiple primesc un pont de cadou pentru partenere: o rochie de designer absolut spectaculoasa. E neagra, cu cristale si costa 13.000 de euro. Mai exista insa si alte variante: un smartphone incrustat cu diamante, pentru 12.000 de euro sau un stick de memorie incrustat cu safire, diamante si rubine, pentru suma de 25.000 de euro.

Cadoul perfect pentru familie pare insa o ceasca cu cea mai scumpa cafea din lume: Terra Neva. 500 de grame costa 4.200 de euro, insa ce poate fi mai savuros in jurul bradului, in noaptea de Ajun?

A trecut Apocalipsa pentru Romania, insa avem parte de un alt fenomen astronomic: solstitiul de iarna!... Noroc cu carul la Zidul Plangerii! 500 de milioane de dolari, gasite intr-un plic langa pietre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x