Antena Căutare

Șase pasageri ai unui avion, rugați să coboare în schimbul unei recompense. De ce a avut echipajul de la bord această cerință

Șase pasageri ai unui zbor de pe ruta Londra-Milano, au fost rugați să coboare din avion din cauza unor probleme tehnice. Ce s-a întâmplat la bordul avionului și de ce au rămas oamenii la sol.

colaj foto cu pasageri puși să coboare din avion în Londra Galerie
Șase pasageri ai unui zbor de pe ruta Londra-Milano, au fost rugați să coboare din avion din cauza unor probleme tehnice. Ce s-a întâmplat la bordul avionului și de ce au rămas oamenii la sol. | Profimedia/Instagram Gianluigi Nuzzi

Piloții avionului de pe ruta Londra Milano au fost nevoiți să le ceară pasagerilor să se ofere câțiva voluntari pentru a coborî din avion. Problemele de ordin meteorologic și greutatea în exces i-a determinat pe membrii echipajului să ceară volunatari care să coboare din avion.

„Evenimentul a depins de condițiile meteorologice din capitala engleză - care erau deja critice de la începutul zilei din cauza vânturilor puternice și ploilor - și care au condus la restricții operaționale suplimentare pe singura pistă a aeroportului care a devenit utilizabilă din cauza vântului", a explicat comapania aeriană într-o declarație, potrivit Voxnews.

Recompensă de 250 de euro pentru pasagerii voluntari care au coborât din avion. La bord au fost și câțiva jurnaliști care au relatat întreaga întâmplare

Episodul suprarealist a avut loc joi, 9 martie, după prânz pe Ita Airways London City (Aeroportul din Londra) pe ruta Londra-Milano, care transporta mai mulți jurnaliști italieni și fani din Milano care se întorceau din meciul Ligii Campionilor împotriva lui Tottenham.

Ea este tânăra care susține că este îndrăgostită de un avion. Deși nu se pot căsători, Sarah spune că trăiește un sentiment unic

Zborul trebuia să decoleze la ora 13:45 (ora locală, ora 14:45 în Italia), dar condițiile meteorologice dificile i-au determinat pe membrii echipajului să ia decizia radicală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Inițial, echipajul de zbor a spus că este nevoie ca cinci persoane să se ofere voluntare pentru a coborî din avion, după care au ridicat miza la șase (5 bărbați și o femeie), promițând un voucher de recompensă de 250 de euro. În videoclipul realizat de reporterul sportiv Alessandro Alciato, colega Alessia Tarquinio este văzută traducând cererea pentru toți pasagerii. Într-un alt videoclip, jurnalistul și prezentatorul TV Gianluigi Nuzzi intervine:

„Am fost blocați în avion timp de două ore pentru că, spun ei, este vânt și avionul cântărește prea mult”, a comentat el.

Se estima că erau aproxiamtiv 700 de kilograme în exces, punând la socoteală și bagajele de la cală. Bineînțeles că la început nu au fost doritori care să coboare din avion, așa că echipajul de zbor a spus că dacă nu se va oferi nimeni volntar vor decide ei cine coboară. Criteriul după care s-ar fi luat ar fi fost costul plătit pentru un bilet. Mai exact, cei care ar fi plătit mai puțini bani pe bilet, ar fi fost debarcați.

O pasageră a fost legată de scaun în timpul unei curse aeriene. Motivul care i-a împins pe angajați la gestul disperat

În cele din urmă, voluntarii au fost găsiți, iar zborul a decolat la ora 16:30 (ora 17:30:00, ora Italiei) și a aterizat la ora 19:12 în Linate.

Londra City este cel mai mic aerport din oraș și este amplasat în oraș. Pista are doar 1.508 metri lungime și 30 metri lățime, iar prezența clădirilor înalte face și mai dificilă decolarea. Piloții trebuie să aibă calificări speciale pentru a putea opera pe acest traseu.

Restricțiile sunt, de asemenea, plasate pe aeronave care nu pot fi foarte mari, astfel încât Airbus A320 și Boeing 737 nu pot zbura la aeroport.

Creatura bizară care se comportă ca un câine. Este printre cei mai periculoși prădători, dar doarme în pat cu stăpânul l... Un bărbat a găsit o geantă uitată într-un mall din București. A deschis-o, dar nu i-a venit să creadă ce a putut să găse...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x