S-au născut ca să plângă mereu! Acestea sunt cele mai ghinioniste zodii din anul 2018!

 
+2 click pentru
galerie

Anul 2018 vine cu schimbări radicale și cu vești importante pentru multe dintre zodii! Totuși, unii dintre nativi vor fi urmăriți de ghinion la tot pasul anul acesta!

Astrele nu mint niciodată și, de cele mai multe ori, ne transmit avertismente cu privire la destinul nostru.

Cea mai ghinionistă zodie din anul 2018 este nativul rac, fiindcă în general el nu prea este înzestrat de horoscop să aibă noroc în viață. Este nevoie de foarte multă muncă pentru a învinge diferitele obstacole pe care racul le întâlnește mai ales în 2018!

La fel de plini de ghinion sunt și cei din zodia fecioară, fiindcă nimic din ceea ce își doresc nu se poate obține ușor, de la venitul sperat și până la silueta mult visată. Orice fecioară trebuie să depună eforturi serioase pentru a se lupta cu ghinionul întâlnit mai mereu în viața de zi cu zi, dar mai ales în 2018.

Horoscopul turcesc nu te minte niciodată! Ce zodie ești, în funcție de ziua în care te-ai născut!

Karma nu le surâde niciodată nativului vărsător. Această zodie este extrem de ghinionistă și nativul trebuie să lupte mult pentru visurile sale: carieră, familie, prieteni. De cele mai multe ori, un vărsător ajunge să simtă singur și părăsit de soartă, fiindcă în horoscop se arată că ghinionul e la orice pas.

 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe