Savvy Trapp face 4.000 de dolari pe lună datorită picioarelor sale care măsoară 132 cm. Cum arată tânăra de 2.04 metri

Savvy Trapp iese în evidență din mulțime datorită înălțimii sale. Tânăra de 26 de ani măsoară 2,04 metri și reușește să câștige 4.000 de dolari pe lună datorită dimensiunilor sale speciale.

Savvy Trapp iese în evidență din mulțime datorită înălțimii sale. Tânăra de 26 de ani măsoara 2,04 metri și reușește să câștige 4.000 de dolari pe lună datorită dimensiunilor sale speciale

Instagram/ Savvy Trapp

Savvy obișnuia să conștientizeze că are un aspect inedit, iar acum a ales să se folosească de această trăsătură și să câștige lunar o mică avere. Tânăra provine dintr-o familie în care toți membrii sunt înalți. Tatăl ei are 2.04, mama ei 1.90, fratele 2.23 metri și sora ei mai mică 1.98.

Savvy Trapp purta 45-46 la pantofi în clasa a șasea

De la o vârstă fragedă, Savvy și frații ei au fost încurajați să-și îmbrățișeze statura, mai degrabă decât să fie rușinați de faptul că sunt mai înalți decât ceilalți.

Citește și: Puțini pot ghici ce meserie are Romi Chase. Are un look provocator, dar profesia este absolut obișnuită

În clasa a șasea, fata avea deja 1.87 metri, purta mărimea 45-46 la pantofi și se străduia să-și găsească haine adecvate vârstei ei.

La vremea respectivă, Savvy juca baschet și după ce a fost nevoită să se retragă din cariera sportivă, ea a fost nevoită să găsească o soluție. Așa a ajuns să fie model și să obțină sume fabuloase lună de lună.

Din ce face Savvy banii

Pentru a obține sumele mari de bani, Savvy Trapp activează pe OnlyFans și are un canal dedicat picioarelor sale, pentru cei care au fetișuri cu membrele inferioare.

Citește și: Obișnuia să fure de la propria mamă și locuia pe stradă, până când norocul i-a surâs. Eliza Rose Watson are acum o avere uriașă

OnlyFans este una dintre cele mai folosite platforme de conținut pentru adulți, de pe urma căreia se pot căștiga sume considerabile. Este una dintre modalitățile din ziua de azi prin care oricine poate face bani.

Aplicația a fost lansată în 2016, iar platformă este bazată pe abonamente, unde utilizatorii pot vinde și/sau accesa conținut original, de obicei din categoria NSFW.

Citește și
Dana Roba, schimbată total de când a renunțat la luminile reflectoarelor. S-a căsătorit și are doi copii
Dana Roba, schimbată total după ce a devenit cunoscută pentru scandalurile de la tv. Cum mai arată acum și cu ce se ocupă
Dana Roba, schimbată total după ce a devenit cunoscută pentru scandalurile de la tv. Cum mai arată acum și cu ce se ocupă
Omar Arnaout și logodnica lui, imagine romantică. Miruna este o tânără foarte frumoasă
Omar Arnaout și logodnica lui, Miruna, imaginea emoționantă de pe rețelele de socializare. Cum au apărut cei doi
Omar Arnaout și logodnica lui, Miruna, imaginea emoționantă de pe rețelele de socializare. Cum au apărut cei doi
colaj de imagini cu ionut cercel si petrica cercel
Prima declarație a lui Ionuț Cercel după ce l-a pierdut pe tatăl său, Petrică Cercel. Ce mesaj a postat
Prima declarație a lui Ionuț Cercel după ce l-a pierdut pe tatăl său, Petrică Cercel. Ce mesaj a postat
Mai multe articole

Pentru a putea accesa conținutul respectiv al persoanelor pe care vor să le urmărească, utilizatorii interesați trebuie să plătească un abonament lunar, care se pornește de la 4,99 dolari și ajunge la 49,99 dolari.

Citește și: O fostă polițistă a ajuns milionară după ce și-a dat demisia. Cum câștigă acum peste 150.000 de dolari pe lună pe Internet

Deși există și posibilitatea unor mesaje private plătite, creatorii nu trebuie neapărat să comunice cu cei care-i urmăresc.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri