Căutare Live

Savvy Trapp face 4.000 de dolari pe lună datorită picioarelor sale care măsoară 132 cm. Cum arată tânăra de 2.04 metri

Savvy Trapp iese în evidență din mulțime datorită înălțimii sale. Tânăra de 26 de ani măsoară 2,04 metri și reușește să câștige 4.000 de dolari pe lună datorită dimensiunilor sale speciale.

Savvy Trapp iese în evidență din mulțime datorită înălțimii sale. Tânăra de 26 de ani măsoara 2,04 metri și reușește să câștige 4.000 de dolari pe lună datorită dimensiunilor sale speciale

Instagram/ Savvy Trapp

Savvy obișnuia să conștientizeze că are un aspect inedit, iar acum a ales să se folosească de această trăsătură și să câștige lunar o mică avere. Tânăra provine dintr-o familie în care toți membrii sunt înalți. Tatăl ei are 2.04, mama ei 1.90, fratele 2.23 metri și sora ei mai mică 1.98.

Savvy Trapp purta 45-46 la pantofi în clasa a șasea

De la o vârstă fragedă, Savvy și frații ei au fost încurajați să-și îmbrățișeze statura, mai degrabă decât să fie rușinați de faptul că sunt mai înalți decât ceilalți.

Citește și: Puțini pot ghici ce meserie are Romi Chase. Are un look provocator, dar profesia este absolut obișnuită

În clasa a șasea, fata avea deja 1.87 metri, purta mărimea 45-46 la pantofi și se străduia să-și găsească haine adecvate vârstei ei.

La vremea respectivă, Savvy juca baschet și după ce a fost nevoită să se retragă din cariera sportivă, ea a fost nevoită să găsească o soluție. Așa a ajuns să fie model și să obțină sume fabuloase lună de lună.

Din ce face Savvy banii

Pentru a obține sumele mari de bani, Savvy Trapp activează pe OnlyFans și are un canal dedicat picioarelor sale, pentru cei care au fetișuri cu membrele inferioare.

Citește și: Obișnuia să fure de la propria mamă și locuia pe stradă, până când norocul i-a surâs. Eliza Rose Watson are acum o avere uriașă

OnlyFans este una dintre cele mai folosite platforme de conținut pentru adulți, de pe urma căreia se pot căștiga sume considerabile. Este una dintre modalitățile din ziua de azi prin care oricine poate face bani.

Aplicația a fost lansată în 2016, iar platformă este bazată pe abonamente, unde utilizatorii pot vinde și/sau accesa conținut original, de obicei din categoria NSFW.

Citește și
felicitare de sfantul nicolae 2021 cu text de la multi ani pentru 6 decembrie 2021
Felicitări cu mesaje speciale pentru Sfântul Nicolae 2021. Spune ”La mulți ani” într-un mod inedit
Felicitări cu mesaje speciale pentru Sfântul Nicolae 2021. Spune ”La mulți ani” într-un mod inedit
colaj de imagini cu ioana tufaru la antena 1
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
colaj de imagini cu sfantul nicolae, o femeie, lumanari si o biserica din romania
Tradiții de Sfântul Nicolae. De ce nu e bine să te cerți și să dăruiești obiecte ascuțite. Iată ce gest aduce noroc
Tradiții de Sfântul Nicolae. De ce nu e bine să te cerți și să dăruiești obiecte ascuțite. Iată ce gest aduce noroc
Mai multe articole

Pentru a putea accesa conținutul respectiv al persoanelor pe care vor să le urmărească, utilizatorii interesați trebuie să plătească un abonament lunar, care se pornește de la 4,99 dolari și ajunge la 49,99 dolari.

Citește și: O fostă polițistă a ajuns milionară după ce și-a dat demisia. Cum câștigă acum peste 150.000 de dolari pe lună pe Internet

Deși există și posibilitatea unor mesaje private plătite, creatorii nu trebuie neapărat să comunice cu cei care-i urmăresc.

Connie Culp, prima femeie din SUA care și-a făcut transplant de față. Cum arăta înainte ca soțul său să o împuște... Iluzie optică ieșită din comun. Acestă fotografie este alb-negru, nu colorată, cum o văd toți. Care este explicația...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri