Căutare Live

Scările de bloc din Galaţi au prins culoare!

Scările de bloc din Galaţi au prins culoare! Încă de la intrare, locatarii simt ziua altfel prin operele de artă create de un grup de tineri talentaţi. Mesajele au scopul de a oferi o perspectivă mult mai pozitivă asupra oraşului.

Cu banii strânşi de la un semi-maraton, artiştii şi-au cumpărat tot ce e necesar pentru a schimba radical aspectul blocurilor socialiste. Locatarii sunt încântaţi de ce a ieşit.

Intrarea într-un bloc din Galaţi este o operă de artă. Oricine intră în scară rămâne uimit. Iniţiativa aparţine unui grup de tineri care îşi doreşte să transforme arhitectura gri a scărilor. În alte două cartiere sunt alte picturi realizate de elevi de la Liceul de Artă.

Anamaria Mihai, coordonator initiativa: Noi mereu tindem să gândim negativ în România sau să vedem lucrurile mai puţin pozitive, ei, am zis când treci prin scara ta de bloc să ai ceva care să te redirecţioneze spre pozitiv.

Proiectul a început anul trecut, cu ajutorul unor fonduri strânse la un semimaraton.

Prietenii Galaţiunului mai au un proiect, prin care încearcă să îi determine pe pietoni să fie mult mai atenţi la treceri. Aşa că au ales să deseneze între zebre mesaje care să le atragă atenţia asupra traficului.

Pub-ul din Liverpool unde membrii formaţiei The Beatles se întâlneau, clasat monument istoric de prim rang... NASA caută oameni pentru o misiune pe Marte. Ce salariu are un astronaut...
Horoscopul lunii octombrie 2022. Berbecii se vor vindeca de traumele din trecut. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2022 îi aduce pe nativi în fața schimbărilor ambițioase de...
Horoscopul zilei de 28 septembrie 2022. Vărsătorii trebuie să fie atenți la secretele pe care le împărtășesc cu ceilalți. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 septembrie 202 vine cu sfaturi pentru nativii din zodia Vărsătorului....
Parteneri
Serialul Monster: The Jeffrey Dahmer Story ține primele pagini ale publicațiilor internaționale. Cum a reușit producția să ocupe poziții fruntașe în preferințele cinefililor
Catine.ro
Ultimele știri
x