Antena Căutare

Scena de teatru de trei kilometri patrati pe o partie din Alpi

O scena de teatru in aer liber de trei kilometri patrati, efecte pirotehnice senzationale si o recuzita non-conformista. "Hannibal", show-ul care a lasat fara rasuflare aproape 5.000 de oameni, a marcat inchiderea sezonului oficial de schi in Austria. Cum insa primavara a intarziat in acest an, pasionatii de schi se bucura inca de zapada proaspata din Alpi.

Parasutisti, schiori si alpinisti in rol de razboinici ai regelui Hannibal s-au dezlantuit pe enorma scena de teatru din Alpi. Show-ul de pe ghetar i-a lasat cu gura cascata pe spectatorii veniti din toate colturile Europei special pentru asta.

Ratracurile si boburile s-au transformat in actori pe scena improvizata pe partia din Solden. Au venit 5000 de oameni sa vada spectacolul care dureaza 57 de minute si care anunta finalul sezonului de iarna.

Cel mai ieftin bilet la "Hannibal" este de 30 de euro, iar cel mai scump ajunge si la 200 de euro. Totul se petrece la peste 3000 de metri altitudine, unde cei 300 de actori ajung cu doua saptamani mai devreme pentru a se obisnui cu temperatura. Dintre spectatori nu puteau lipsi romanii care iubesc muntele si sporturile albe.
Chiar si dupa inchiderea sezonului oficial de schi, austriecii stiu sa atraga turistii.

"Avem oferte destul de bune pentru sezonul de vara. Austria devine din ce in ce mai populara pe piata romaneasca, ceea ce inseamna ca oamenilor le place calitatea serviciilor din hoteluri, mancarea, infrastructura pentru drumetii si alte activitati sportive", a declarat Hans Wallner, directorul unei agentii de turism.

Iar preturile in Austria sunt de multe ori mai mici decat in Romania.

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce iti rezerva astrele luni, 22 aprilie!... 22 aprilie 1866: primul concert simfonic "cari se da" in Bucuresti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x