Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce iti rezerva astrele luni, 22 aprilie!

Saptamana debuteaza in forta pentru fecioare. Vor avea de luat decizii importante astazi. Importante vor fi si evenimentele petrecute in viata nativilor pesti. Iata previziunile astrologice ale zilei de luni, 22 aprilie!

Berbecii au spor in toate astazi. Orice activitate intreprinsa va avea si succes.

Si taurii sunt pusi pe fapte mari, energici si vor reusi sa-i mobilizeze si pe cei din jur in demersurile profesionale.

Gemenii sunt cam impulsivi, cu greu vor reusi sa se stapaneasca atunci cand situatiile se vor inflama. Ar fi spre binele lor sa fie calmi.

Pentru nativii din zodia raci este o zi buna din punct de vedere financiar. Daca stiu cum sa-si plaseze banii, isi pot spori bugetul.

Leii ar trebui sa fie mai rezervati in a-si exprima atat de direct punctele de vedere. Nu de alta, dar ar putea isca certuri in mediul social.

Fecioarele vor avea de luat decizii importante legate de cariera. Inspiratia le va ajuta, asa ca vor nu vor da gres cu alegerile facute.

Balantele nu stralucesc la capitolul finante. Dar, este posibil sa aiba ceva surprize placute in viitorul apropiat.

Scorpionii nu se incurca atunci cand vine vorba de munca. Sunt cat se poate de practici si vor face tot posibilul sa simplifice majoritatea activitatilor din program.

Sagetatorii sunt cam indispusi, cu greu le veti putea intra in voie astazi. Pe seara primirea unei vesti le va aduce zambetul pe buze.

Capricornii vor avea o zi relaxanta, fara prea multa agitatie. Pe seara se intrevede o intalnire neasteptata, dar placuta.

Varsatorii sunt stapani pe situatie. Chiar daca lucrurile se vor desfasura cu dificultate, vor sti cum sa gestioneze problemele.

Pestii vor avea o zi din care nu vor lipsi surprizele. Relatia de cuplu merge ca pe roate , iar asta nu poate decat sa ii binedispuna.

Loto 6/49, Loto 5/40, Joker si Noroc: Vezi numerele castigatoare extrase duminica, 21 aprilie!... Scena de teatru de trei kilometri patrati pe o partie din Alpi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x