Antena Căutare

Un tigru a evadat dintr-o mașină și s-a plimbat pe stradă, printre mașini! Imaginile au făcut înconjurul lumii

Scene incredibile au fost surprinse în traficul din Rusia, unde un tigru a ieşit din maşina proprietarului său şi a început să se plimbe printre autoturisme.

Scene incredibile au fost surprinse în traficul din Rusia, unde un tigru a ieşit din maşina proprietarului său şi a început să se plimbe printre autoturisme.

Citește și: Video viral. Un taximetrist care s-a filmat în timp ce îşi bate joc de clienţi a provocat un val de revoltă pe internet

În clipul filmat de un şofer se poate observa cum felina este iniţial pe jumătate ieşită pe geamul maşinii, însă după doar câteva secunde reuseşte să scape şi ajunge pe carosabil. Animalul s-a plimbat nestingherit câţiva metri fără botniţă, până când stăpânul s-a dus în dreptul său. Individul l-a apucat de lesă şi l-a urcat înapoi în automobil fără a întâmpina rezistenţă.

Citește și: Mesaj viral al unei șoferițe după o problemă în trafic: „Am fost, boss, dar a murit motorul de două ori într-un minut”

Clipul a devenit viral, iar localnicii cred că este posibil ca tigrul să fi fost folosit pentru a face publicitate unui circ aflat în oraşul respectiv în această perioadă.

Mamaia de odinioară, destinație turistică îndrăgită de Regina Maria... Prima zonă din lume fără fus orar! Cum arată viața localnicilor. „Este lumină constant. În mijlocul nopții, copiii joacă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x