Live acumChefi la cutite Sezonul 9 (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Scrisoare de dragoste în limba română, găsită într-o sticlă, pe o plajă din Irlanda! Ce vrea Silviu să știe Alexandra! „Pentru tine, draga mea” – FOTO

O scrisoare de dragoste în limba română a fost găsită într-o sticlă, pe o plajă izolată din Irlanda. Mesajul i se adresează unei fete din Glasgow.

Scrisoare de dragoste în limba română, găsită într-o sticlă, pe o plajă din Irlanda! Ce vrea Silviu să știe Alexandra! „Dacă ai ști!” – FOTO

Glasgow Live

Scrisoarea de dragoste în limba română a fost găsită într-o sticlă, pe plaja Arklow South, la aproximativ o oră de mers cu mașina de Dublin.

Scrisoarea are două pagini și este datată la 21 decembrie. Aceasta are doar primul paragraf, explicativ, în limba engleză: „Această scrisoare este scrisă în limba română. Dacă o găsiți, vă rog să i-o dați ființei pe care o iubesc. Numele meu este Silviu și iubita mea locuiește în Glasgow, Scoția”.

Ce i-a transmis Silviu Alexandrei, în scrisoarea de dragoste găsită într-o sticlă, pe plajă

Scrisoarea în limba română începe astfel: „Sufletul meu este al tău, Bună, draga mea! Nici nu știu cum să exprim cât mai bine în cuvinte emoțiile pe care le trăiesc pentru tine. Pentru tine, draga mea Alexandra”.

„Ieși afară, stârpitură!”. George Enescu a iubit o criminală cu 73 de victime! A găsit-o în pat cu altul și cu fața desfigurată de acid, dar a cerut-o în căsătorie​

Îndrăgostitul, care după scris pare foarte tânăr, continuă: „Sunt atât de fericit că te cunosc și pentru că faci parte din viața mea și dacă ai ști ce liniștit îmi este sufletul când mă gândesc la tine. Dacă ai ști cum zâmbesc iar ochii îmi sclipesc de fericire când privesc spre cer, iar gândul îmi este tot la tine. Ce mult mi-ar plăcea să te întâlnesc cu adevărat și să ne împărtășim trăirile frumoase, să luăm cina, să alergăm ținându-ne de mână și să ne îmbrățișăm, privindu-ne în ochi”.

„Nu vezi? E un moș burtos, împuțit și hidos!”. Ea 22, el 43! Făcută zob de o bară ce i-a luat fecioria, își spăla soțul obez, care i-a frânt inima! Frida și Diego​

Din conținutul scrisorii rezultă că cei doi îndrăgostiți au o relație virtuală și nu s-au întâlnit niciodată. Silviu chiar explică spre final că se știu de pe Instagram: „Este prietena mea cea dragă de pe Instagram, pe care nu am întâlnit-o niciodată. Ne știm doar din poze”, potrivit digi24.ro.

Silviu îi face Alexandrei declarația de supremă de dragoste: „Îmi doresc ca tu să fii femeia căreia îi aparțin trup și suflet și nimeni și nimic să nu ne despartă. Îmi doresc ca tu să fii femeia și numai și numai tu să fii aceea căreia să îi spun TE IUBESC. Seara te iau cu mine în rugăciune, zâmbesc și adorm”.

Recomandari