Antena Căutare

Surori siameze, la volan! Două picioare și patru mâini! Cum reușesc să conducă o mașină! „După medici, ar fi trebuit să fim moarte, dar noi avem alte planuri” – FOTO

Două surori siameze cărora medicii nu le-au dat șanse de supraviețuire, la naștere, învață acum, la vârsta de 18 ani, să conducă o mașină, cu ajutorul tatălui lor drept instructor auto, în Statele Unite ale Americii.

Surori siameze, la volan! Două picioare și patru mâini! Cum reușesc să conducă o mașină! „După medici, ar fi trebuit să fim moarte, dar noi avem alte planuri” – FOTO Galerie
Surorile siameze Carmen și Lupita Andrade

Lupita și Carmen Andrade au, fiecare, câte o inimă, o pereche de brațe, o perche de plămâni și câte un stomac. Însă, acestea împart câteva coaste, o parte din coloana vertebrală, ficatul, sistemul de circulație, sistemul digestiv și cel reproductiv.

Când s-au născut, în 2002, ar fi trebuit să trăiască doar trei zile, conform așteptărilor medicilor. Însă, surorile siameze născute în Mexic au avut alte planuri.

Lupita și Carmen sunt obișnuite să găsească soluții, astfel încât să trăiască o viață cât mai apropiată de una normală. În primii ani de viață, au făcut ore în șir de terapie fizică pentru a învăța să se deplaseze împreună. La vârsta de patru ani, au făcut primii pași.

Surori siameze, la volan! Două picioare și patru mâini! Cum reușesc să conducă o mașină! „După medici, ar fi trebuit să fim moarte, dar noi avem alte planuri” – FOTO

Surorile siameze Carmen și Lupita Andrade, în copilărie

Acum, surorile siameze Carmen și Lupita au în vizor o altă provocare. S-au apucat de șoferie, cu ajutorul tatălui lor. Nu a fost ușor până când au găsit o variantă ce funcționează.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Lupita speră ca sora ei să obțină un permis de conducere, astfel încât, împreună, să devină mai independente. Ei îi revine doar sarcina de a semnaliza, atunci când sora ei conduce.

Surori siameze, la volan! Două picioare și patru mâini! Cum reușesc să conducă o mașină! „După medici, ar fi trebuit să fim moarte, dar noi avem alte planuri” – FOTO

Surorile siameze Carmen și Lupita Andrade, alături de familie

De ce se tem surorile siameze cel mai mult și ce vis au

Surorile siameze Carmen și Lupita, care acum trăiesc în Connecticut, de la vârsta de doi ani, se tem că ar putea fi deportate în Mexic.

Cât despre separare, surorile siameze nici nu vor să audă. Știu bine amândouă că o astfel de operație ar avea șanse mici de reușită și, chiar dacă ar avea succes, ar urma mulți ani grei de reanimare.

Ei au fost primii SIAMEZI în lume! Nimic nu le-a stat în cale fraţilor Bunker: s-au căsătorit şi au avut 21 de copii

„Ar mai fi și latura psihologică, pentru că noi suntem extrem de obișnuite să fim împreună. Nu cred că ar avea rost separarea”, a spus Carmen.

Cele două surori au personalități diferite. Carmen excelează la școală și este cunoscută drept foarte isteață, în timp ce Lupita este o fire mai tăcută. Prima adoră să se machieze, în timp ce cea de-a doua preferă aspectul natural.

Surorile siameze au și alte planuri mari. Sunt implicate într-un program din domeniul agriculturii și speră să își facă o carieră ca medici veterinari sau să lucreze, într-un fel, cu animalele.

Când s-au născut, cântăreau, împreună, cât un pachet de făină. Bebelușele râd când aud de coronavirus: „A durat o oră pâ... Scrisoare de dragoste în limba română, găsită într-o sticlă, pe o plajă din Irlanda! Ce vrea Silviu să știe Alexandra! „...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x