Antena Căutare

Scrisorile de dragoste dintre creatorul personajului James Bond și soția sa vor fi scoase la licitație! „Îmi este dor de tine chiar și atunci când mă biciuiești”

Scrisorile de dragoste dintre creatorul personajului James Bond, Ian Fleming, și soția sa vor fi scoase la licitație. Cele peste 160 de scrisori vor pune într-o nouă lumină viața omului care a creat cel mai controversat spion din secolul XX.

Scrisorile de dragoste dintre creatorul personajului James Bond și soția sa vor fi scoase la licitație! „Îmi este dor de tine chiar și atunci când mă biciuiești” Galerie
Scrisorile de dragoste dintre Ian Fleming și soția sa

Ian Fleming s-a căsătorit cu Ann în anul 1952, cei doi au avut o relație înainte de a-și jura iubire eternă. Deși, Ann se afla la cea de-a treia căsătorie, se pare că Ian a fost singurul care a putut să o stăpânească, cei doi întrețind relații pe toate durata celor două căsnicii ale femeii.

„Îmi e dor de tine chiar și atunci când mă biciuiești pentru că îmi place să fiu rănită de tine și să fiu sărutată, după aceea.” , îi scris Ann lui Fleming.

Gabriel Heaton, specialist în cărți și manuscrise a adăugat faptul că „Sunt ceva ieșit din comun, a fost o desfătare să le citesc. Sunt o lectură incredibilă pentru că Ian Fleming nu prea era în stare să scrie o propoziție plictisitoare.”

„Nu am ce să spun ca să te alin. După tot chinul și durerea aceasta, nu mai e decât amărăciune. Pot să îți trimit doar îmbrățișarea și dragostea mea ca și toate rugăciunile mele.” , i-a transmis Ian, în momentul în care Ann și-a pierdut copilul cu unul dintre primii săi soți.

În total, scrisorile adună 500 de pagini scrise de mână, dar și la mașină și vor fi licitate la ședința dedicată literaturii de Shotebys între 3 și 10 decembrie. Se estimează că vor ajunge la suma de 200.000-300.000 de lire sterline.

Scrisorile de dragoste dintre creatorul personajului James Bond și soția sa vor fi scoase la licitație! „Îmi este dor de tine chiar și atunci când mă biciuiești”

Ian Fleming

Ian Lancaster Fleming, născut pe 28 mai 1908, decedat pe 12 august 1964 a fost un scriitor și jurnalist britanic, cunoscut pentru crearea lui James Bond și elucidarea aventurilor acestuia în 12 romane și două povestiri scurte. Cu circa 100 de milioane de exemplare vândute în toata lumea, lucrările despre spionul britanic sunt incluse în lista celor mai bine vândute cărți.

Părăsit de familie, uitat de prieteni. Un veteran de război și-a strigat disperarea într-o scrisoare lăsată în vitrina u... Ai certuri în familie? Părintele Arsenie Boca spune de unde vine vrajba în casă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x