Antena Căutare

Se filma în timp ce lucra când în mijlocul progamului a primit un apel și a fost dat afară pe loc. Imaginile sunt virale

Un influencer care filma modul său de lucru a înregistat modalitatea în care a fost dat afară. A primit un apel de la șeful lui și a fost concediat pe loc.

colaj foto cu influencer dat afară de la muncă în timpul programului Galerie
Un influencer care filma modul său de lucru a înregistat modalitatea în care a fost dat afară. A primit un apel de la șeful lui și a fost concediat pe loc. | Tik Tok

Un influencer care voia să filmeze timpul pe care îl petrece el într-o zi de muncă a înregistrat momentul în care a fost dat afară din companie. Tânărul a postat în mediul online un videoclip filmat pe repede-înainte în care voia să evidențieze cum arată o zi din viața lui la birou, însă nu știa că ce avea să urmeze va deveni viral.

Momentul în care influencerul este sunat și concediat. Cum a reacționat

Tânărul s-a pomenit că este sunat în mijlocul zilei de șeful lui, iar în conferință a intrat și HR-ul care l-a anunțat că este ultima lui zi de muncă. În cazul în care până acum credeați că este o glumă, aflați că vă înșelați.

Exact asta s-a întâmplat cu un bărbat care a postat recent povestea sa de concediere pe TikTok. Se întorsese de curând din vacanță și era fericit să se întoarcă la muncă. Fiind atât de fericit să se întoarcă la birou, a decis să să înregistreze un videoclip de trecere în timp a progresului său pentru a documenta munca sa.Cu toate acestea, în mijlocul înregistrării, el primește un apel de la șeful său și din starea sa de bună-dispoziție, trece imediat la o stare de șoc, după care se arată dezgustat.

„Momentul în care documentezi stilul tău de lucru când ești sunat și concediat pe loc”, a scris el în filmare.

Managerul a început conversația prin a-l întreba cum a fost în vacanță, iar după ce angajatul i-a spus că este bucuros să se întoarcă la muncă, în apelul video a intrat și angajata de la resurse umane.

Un șef care s-a plâns că „are prea mulți angajați de 50 de ani cu chelie” a fost dat în judecată de angajat. Ce pedeapsă a primit

„Vei pierde accesul de te loga în platformă după acest apel”, i-a spus HR-ul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate că nu se aștepta să filmeze acest moment greu din viața sa, influencerul a decis să posteze acest video în mediul online, însă într-o notă amuzantă. El fiind pasionat de gătit, a privit partea bună a lucrurilor și a scris: „Acum am mai mult timp de gătit”.

După terminarea conversației i-a dat vestea și soției sale.

Motivul pentru care influecenrul a ales să posteze acest video în mediul online

Nu a vrut să înregistreze un moment foarte stresant și crud în viața sa, dar a făcut-o și acum ar vrea să o împărtășească cu cei care îl urmăresc în mediul online. Nu doar pentru că este amuzant într-un fel de umor negru, ci mai ales pentru că oferă motive suplimentare pentru a nu da angajatorului o notificare cu două săptămâni înainte atunci când sunteți pe cale să renunțați la locul de muncă. Și asta pentru că, din câte se poate vedea, unii șefi nu țin cont de acest aspect.

Câștiga un salariu uriaș, însă a demisionat după doar trei luni. Ce meserie avea angajatul care câștiga 150.000 de dolari pe zi

Din fericire, acest om pare să aibă o altă pasiune, aceea de a găti. El își folosește contul TikTok pentru a posta videoclipuri cu rețetele sale. Acest videoclip în care el este concediat a devenit viral și speră că va atrage oamenii la videoclipurile sale de gătit, astfel încât să poată începe o nouă cale de carieră pe acest traseu.

Într-un alt video postat pe Tik Tok, tânărul a spus că nu vrea să dea numele companiei în care a lucrat, din motive de confidențialitate. În schimb, a spus că așa a simțit el să se exprime după ce a fost dat afară.

„Ce e asta?” Creatura bizară găsită de o femeie în propria grădină. Are coadă lungă și patru picioare VIDEO... Avea 112 kilograme și arăta așa, iar acum e de nerecunoscut după ce a slăbit aproape jumătate din greutate. Cum arată ac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x