Antena Căutare

Se filma singură în casă, iar ce a văzut în imagini a făcut-o să sune la Poliție. Ce apărea în spatele ei

Kayleigh Corby, o tânără de pe TikTok, s-a filmat singură în propria locuință și ce apărea pe filmare a sperit-o serios.

colaj de imagini cu o femeie care sta cu mana la gura Galerie
Kayleigh Corby, o tânără de pe TikTok, s-a filmat singură în propria locuință și ce apărea pe filmare a sperit-o serios | Captura TikTok

Femeia realiza clipul special pentru rețeaua de socializare, în propria locuință, în timp ce copiii ei dormeau la etaj. Tânăra nu a observat nimic deplasat în videoclip, așa că, după ce l-a făcut, l-a trimis unui prieten care a întrebat-o cine se află în spatele ei.

Când a urmărit din nou clipul, Kayleigh a văzut ceea ce pare a fi silueta unei persoane în fundal.

”Eram în bucătărita mea aseară, făceam un TikTok. I-am trimis-o prietenului meu și mi-a spus 'este ceva în spatele tău, cine e'. Așa că m-am uitat la înregistrare și am observat figura.”, a afirmat Corby, conform The Mirror.

Ctitește și: Pare un om normal, însă toată lume fuge de Alyssa. Suferă de un sindrom rar și puțini pot sta lângă ea din cauza mirosului

Ce s-a întâmplat după ce a văzut umbra din spatele său

Kayleigh, care are 33 de ani, spune că umbra neidentificată a făcut-o să se teamă pentru ea și copiii săi. Astfel, după ce a anunțat autoritățile, i-a rugat pe părinții ei să-i vină în ajutor.

”M-a lăsat fără cuvinte, să fiu sinceră. Mama și tatăl meu au trebuit să vină aici noaptea trecută la aproximativ ora 00:00 pentru a rămâne cu mine. Tata nu m-ar lăsa singură pentru că am copii în casă. M-am simțit oribil, nu relaxată. M-am simțit doar speriată. E ca și cum cineva se află în spatele meu urmărindu-mă.”, a povestit femeia pe Tiktok.

Citește și: Râul a cărui apă s-a făcut albă în doar câteva minute. Localnicii au crezut că nu văd bine și s-au gândit la ce e mai rău

Persoana din spatele femeii a fost văzută de mai mulți urmăritori de pe TikTok, iar mulți i-au lăsat comentarii. ”Wow, asta e atât de înfricoșător”, a fost unul dintre mesajele primite de tânără.

O „creatură misterioasă suspendată în copac” i-a făcut pe localnici să stea cu ferestrele închise de frică. Ce era de fa... A cumpărat o canapea de pe internet, dar a avut surpriza vieții când a descoperit ce se află în ea: ”O, Doamne”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x