Antena Căutare

O tânără, inginer chimist, a fost sedusă şi păcălită pentru 10 mii de euro de un Don Juan cu lipici la femei!

O poveste de dragoste s-a transformat în dosar penal, după ce o tânără inginer chimist din capitală a fost păcălită de un escroc sentimental. I-a luat inima şi banii... cu împrumut.

O poveste de dragoste s-a transformat în dosar penal, după ce o tânără inginer chimist din capitală a fost păcălită de un escroc sentimental. I-a luat inima şi banii... cu împrumut. Numai că relaţia s-a sfârşit, iar banii nu i-a mai văzut înapoi. Totul s-a terminat abia după ce amorezul, care era soţ şi tată, a fost prins în flagrant de poliţişti.

El este Claudiu. Un Don Juan cu lipici la femei. De meserie, escroc sentimental. Ea este femeia păcălită. O să-i spunem Roxana. Pâna nu demult credea ca este iubita lui Claudiu. În scurt timp, s-a îndragostit nebuneşte de el.

În realitate, era soţ şi tată. Şi avea şi o amantă, iar Roxana era doar una dintre sursele lui de venit. Mai exact, i-a dat 10 mii de euro. Toate economiile parinţilor ei.

Citeşte şi ”Până când moartea ne va uni!” După 38 de ani împreună, au fost înmormântați separat. S-au regăsit, dându-și mâna peste gard

Flagrantul a fost o adevărată aventură şi pentru poliţişti, dar şi pentru şantajist!

Dani Oțil are o necunoscută! Ți-ai uitat un telefon, laptop, aparat electrocasnic, în ger? Cum îl repui în funcțiune... Fiecare are o pasiune ascunsă! Spune-mi ce zodie ești ca să-ți zic ce îți dorești!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x