Antena Căutare

Semne că ai fost blestemat! La ce persoane se „prind” gândurile rele

Cu sigurnață te-ai întrebat măcar o dată în viață dacă ești urmărit de blesteme sau dacă cineva ți-a pus gând rău! Cum îți dai seama dacă te-au „prins” blestemele?

Cu sigurnață te-ai întrebat măcar o dată în viață dacă ești urmărit de blesteme sau dacă cineva ți-a pus gând rău! Cum îți dai seama dacă te-au „prins” blestemele?

Află totul despre blesteme și despre efectele lor. Trebuie să fim atenți când spunem despre cineva ceva, cu gândul la blesteme, fiindcă respectiva energie negativă poate avea un impact extrem de puternic.

Dacă ni s-a făcut o nedreptate nu trebuie să ne răzbunăm. Blestemul e o formă de răzbunare și se prinde atunci când la mijloc e o nedreptate.

Se spune de blestemul de mamă nu se spală niciodată. Blestemul cel mai dur e cel al văduvei. Tot ce rostește o văduvă se poate îndeplini, a spus Lidia Fecioru, în emisiunea „Leacul zilei”, de la emisiunea celor de la Antena 3.

Dacă simți că vorbele negative ale cuiva, adresate ție, au început să se adeverească, atunci ai putea să fii victima unor blesteme.

Pentru cei care nu știu, preotul poate să dezlege farmecele și blestemele, dar cel mai bun mod de-a te feri este atât credința, cât și prevenirea situațiilor în care cineva dorește să se răzbune pe tine

Prezicătoarea Maria Ghiorghiu, profeție șoc pentru români: „Se vor arăta în România...”... Ce arată numărul casei sau al apartamentului despre tine! Ai curaj să afli?...
Stratul de ceară de pe mere. Ce spun specialiștii despre el și cum poate fi eliminat
Fructele din supermarketuri sunt frumoase. Au o formă atât de uniformă, sunt atât de...
Horoscopul zilei de 23 martie 2023. Racii au parte de o zi minunată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 martie 2023 spune că Racii se vor bucura de clipe și momente care le vor...
Parteneri
Icre de fasole cu ceapă caramelizată. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x