Antena Căutare

Semnificația ascunsă a CNP-ului: „Este un fel de destin scris pe cartea de identitate, un adevărat COD INFORMAȚIONAL!”

Semnificația CNP-ului este mai complexă decât am putea crede. Toți avem CNP-ul alcătuit din 13 cifre, a mărturisit numerologul invitat în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”.

Semnificația CNP-ului este mai complexă decât am putea crede. Toți avem CNP-ul alcătuit din 13 cifre, a mărturisit numerologul invitat în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”.

Cel mai mare mister al istoriei: ”Bunicuța”, femeia cu batic, care nu a existat niciodată și care a filmat uciderea lui Kennedy. S-a evaporat, deși apare în toate pozele

CNP-ul (codul numeric personal) dezvăluie mai multe lucruri despre tine, dincolo de faptul că cifrele care îl formează sunt esențiale pentru identificarea ta. Ultima cifră din codul personal definește personalitatea, însă nu doar acea cifră este relevanță pentru deținătorul CNP-ului.

Una din cele mai mari semne de întrebare în legătură cu codul numeric personal este de ce bărbații au cifra 1 (cifră cu care începe codul), iar femeilor le este atribuit 2.

Explicația numerologilor este următoarea: 1 a fost dintotdeauna atribuit bărbatului deoarece el este considerat liderul natural, cel care poate construi lucruri și care poate luă decizii fără a se consulta cu cineva.
Pentru cifra 2, există o altă explicație: 1 fără 2 nu există. 2 este cifră iubirii, cifră înțelegerii, a compasiunii, a comuniunii, a dialogului și a sacrificiului, a prieteniei absolute și a respectului. Bărbatul nu poate obține nimic în viață fără a avea calitățile pe care le deține o persoană născută cu cifră 2 că numărul personal, cifră feminină a empatiei.

Noile generații, născute după anii 2000, au CNP-ul care începe cu 4, 5 sau 6.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 29 ianuarie - 4 februarie: o ZODIE va avea serioase probleme în cuplu. Ești chiar tu cel care trebu... Horoscopul runelor pentru săptămâna 29 ianuarie - 4 februarie! Numerologul Mihai Voropchievici vă dezvăluie toate miste...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x