Antena Căutare

Semnul Apocalipsei a apărut la biserică! Ce s-a întâmplat după câteva ore

Creștinii din întreaga lume sunt în stare de șoc  după ce au trait un moment înfiorător, despre care ei spun că ar fi profeția ce anunță Apocalipsa! Ce s-a întâmplat și ce semn i-a făcut pe credincioși să se sperie că se apropie sfârșitul lumii?

Semnul Apocalipsei a apărut la biserică! Ce s-a întâmplat după câteva ore
Creștinii, clipe de GROAZĂ la biserică! Un semn al Apocalipsei a apărut! Ce s-a întâmplat în câteva ore

Creștinii din întreaga lume sunt în stare de șoc după ce au trait un moment înfiorător, despre care ei spun că ar fi profeția ce anunță Apocalipsa! Ce s-a întâmplat și ce semn i-a făcut pe credincioși să se sperie că se apropie sfârșitul lumii?

De curând, într-un oraș din statul american Indiana, locuitoirii au văzut cum vremea se schimbă brusc și cum un stol imens de păsări începe să zboare agitat în jurul bisericii din centrul orașului.

Peisajul apocaliptic i-a făcut pe oameni să se îngrozească și să creadă că ar fi vorba despre semnul ce amenință sfârșitul lumii.

Articolul continuă după reclamă

În mai puțin de 24 de ore, o tornado cumplită a afectat orașul și martorii au pus imediat mâna pe telefoanele mobile, ca să filmeze întregul incident. Așa cum era de așteptat, clipul video a ajuns pe internet și a devenit viral în toată lumea.

Mai mult decât atât se pare că aceasta nu ar fi singurul semn ce i-a făcut pe creștini să se gândească la Apocalipsă.

PRIMA PROFEȚIE DIN BIBLIE CE S-A ADEVERIT

O cunoscută organizație din Israel a anunțat recent faptul că o profeție din Biblie s-a adeverit, lucru ce a îngrijorat credincioșii din întreaga lume. În credința creștină și iudaică, nașterea unui vițel roșu în întregime reprezintă un semn al schimbării lumii. Nu a mai durat mult și, cam la o lună distanță, alte două profeții din Biblie s-au adeverit.

Acesta este semnul despre care evreii cred că ar anunța construcția celui de-al Treilea Templu Sfânt din Ierusalim și deci, apropierea Apocalipsei.

A DOUA PROFEȚIE DIN BIBLIE

În timp ce unii creștini și credincioși sunt de părere că semnul este unul cât se poate de clar și de biblic, confirmând profeția, alții sunt de părere că avem de-a face cu o simplă legendă.

Un fotograf israelian pe nume Noan Bedein a reușit să pozeze un detaliu ce i-a făcut pe creștinii din întreaga lume să fie în stare de șoc.

Mai exact, bărbatul a găsit pești vii în Marea Moartă, despre care cu toții am învățat la geografie că nu cuprinde forme de viață. În Biblie, la scrierile lui Ezekiel, apariția vietăților în Marea Moartă este considerat a fi un semn al apropierii momentului în care va avea loc sfârșitul lumii.

AL TREILEA SEMN AL APOCALIPSEI

Apoi, nu a mai durat mult până ce a treia profeție din Biblie s-a împlinit!

Totul s-a petrecut la Zidul Plângerii din Ierusalim, principalul loc sacru al iudaismului. Turiștii veniți să viziteze locul considerat a fi sfânt au văzut un șarpe apărând dintre pietrele Zidului Plângerii. Un martor a filmat totul și, în scurt timp, clipul video a ajuns pe internet și a devenit viral în toată lumea, stârnind numeroase controverse printre creștini și evrei deopotrivă.

O publicație locală a relatat faptul că „trăim vremuri cu adevărat periculoase, ce preced venirea lui Mesia pe Pământ”.

Alții sunt de părere că apariția șarpelui printre pietrele Zidului Plângerii ar putea să fie un semn de rău augur, ce prevestește timpuri grele sau chiar nenorociri.

A fost furată la naștere. Și-a găsit mama după 69 de ani! ”Am așteptat momentul ăsta șase decenii!”... Venirea lui Antihrist este aproape? Profeția de la Muntele Athos se îndeplinește. Previziunile Sf Nil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Super Neatza, 25 iulie 2024. Horoscopul Zilei cu Adina Moraru: O zi ideală pentru activități creative
Super Neatza, 25 iulie 2024. Horoscopul Zilei cu Adina Moraru: O zi ideală pentru activități creative Joi, 25.07.2024, 09:08
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x