Antena Căutare

Sfaturile de neprețuit ale lui Jack Shafer, unul dintre cei mai buni psihologi. Cum poți cuceri și fermeca orice persoană. Începe cu asta: „Fă o greșeală!”

Renumitul psiholog Jack Shafer spune că sunt câteva reguli pentru a fi pe plac oricărui om. Chiar dacă e greu de crezut, chiar poți fi de-a dreptul cuceritor sau cuceritoare, iar farmecul tău să aibă un efect magnetizant asupra celorlalți.

Renumitul psiholog Jack Shafer spune că sunt câteva reguli pentru a fi pe plac oricărui om. Chiar dacă e greu de crezut, chiar poți fi de-a dreptul cuceritor sau cuceritoare, iar farmecul tău să aibă un efect magnetizant asupra celorlalți.

1. Fă o greșeală

Jack Shafer spune că atunci când predă un curs universitar la o grupă nouă, intenționat comite o greșeală gramaticală și foarte amabil se lasă corectat. El face acest lucru din 3 motive:

* Acest lucru permite studenților să se simtă mai plini de încredere.

* Studenților le este mai ușor să ducă o discuție cu profesorul.

* Studenților nu le este frică să greșească la rândul lor.

2. Vorbește cu oamenii despre ei înșiși

Noi suntem mereu preocupați de noi și puțin ne interesăm de alții. Pentru a părea carismatic în ochii altor oameni trebuie să manifești un interes sincer față de ei.

3. Fă un compliment de la persoana a treia

Uneori complimentele pot suna prea direct. Mulți oameni nu sunt gata să le accepte în modul corespunzător. Adesea oamenii pot fi intimidați de un compliment spus fără ocolișuri.

4. Fii empatic

Fiecărui om îi este plăcut să fie ascultat atent. Încearcă să te pui în poziția persoanei cu care comunici pentru o conexiune mai profundă.

5. Cere o favoare

Benjamin Franklin a zis că mai degrabă vei fi ajutat a doua oară de cineva decât de persoana căruia singur i-ai făcut un bine.

Atunci când o persoană este capabilă să te ajute, acest lucru îi influențează pozitiv propria părere de sine. Cu toate astea, nu trebuie să faci abuz de amabilitatea altor oameni.

6. Fă așa încât omul să se laude pe sine

Un exemplu simplu ar fi când o persoană îți spune despre efortul necesar pentru finalizarea proiectului său. În acest caz ai putea menționa că e nevoie de un caracter de fier pentru un asemenea rezultat, persoana în cauză neapărat va fi de acord.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 4 - 10 iunie, cu Camelia Pătrășcanu. Lucrurile o iau razna de miercuri. ZODIA care va fi pusă pe j... Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Nativii zilei de 3, ”imaginativii”: plini de vitalitate, sociabili, veseli și entuz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x