Antena Căutare

Shannon Palmer a renunțat la un ingredient și a slăbit 38 de kilograme într-un an. Azi e complet schimbată

O tânără pe nume Shannon Palmer a reușit să slăbească 38 de kilograme după ce a renunțat la un ingredient pe care îl consuma zilnic. Transformarea prin care a trecut aceasta a uluit mii de persoane din întreaga lume.

Shannon Palmer pe vremea când avea 108 kilograme Galerie
Într-un an, Shannon Palmer a „topit” 38 de kilograme | sursa foto: Profimedia

După ce a trecut printr-o dramă, Shannon Palmer și-a găsit refugiul în tot felul de alimente nesănătoase și a ajuns la incredibila greutate de 108 kilograme.

O tânără din Bradford (Marea Britanie) a reușit să demonstreze că nimic nu este imposibil, atunci când îți dorești cu adevărat.

O tânără a slăbit 38 de kilograme după ce a renunțat la un aliment pe care îl consuma zilnic

Britanica în vârstă de 26 de ani a trecut printr-o adevărată dramă atunci când casa în care a copilărit a fost mistuită de flăcări. Nu a durat mult și a urmat o altă lovitură, atunci când fata și-a pierdut serviciul.

Descoperă mai multe imagini cu tânărul în GALERIA FOTO de mai sus

Confruntându-se cu o situație greu de îndurat, Shannon Palmer a intrat într-o depresie și și-a găsit alinare în sucurile carbogazoase și în alimentele de tip fast food, comandate prin curier. De la mărimea 12, tânăra a ajuns la mărimea 24 și, în vara lui 2017, cântarul îi arăta că are 108 kilograme.

Citește și: O tânără anorexică a ajuns la 35 de kilograme, apoi s-a apucat de sală! Azi e de nerecunoscut

Anul următor, atunci când a plecat într-o vacanță în Spania, tânăra a realizat că îi este teamă să îmbrace un bikini la plajă. Acesta a fost momentul în care a decis să își schimbe radical viața și primul pas pe care l-a făcut a fost acela de-a renunța la un aliment.

Shannon Palmer pe vremea când avea 108 kilograme

Shannon Palmer a slăbit 38 de kilograme renunțând la un ingredient

Nu a durat mult și schimbările au început să apară. Ajutată de iubitul surorii sale, Shannon Palmer a descoperit ce trebuie să facă pentru a slăbi.

Citește și: Așa arăta când greutatea sa a rupt un scaun de cinema. Cum s-a transformat Cathryn Hucknall după ce a slăbit 160kg

S-a apucat de sport, a ales o alimentație sănătoasă, dar poate că cel mai important lucru făcut a fost renunțarea la alimentul care îi aducea o stare de bine pe moment: zahărul, în special cel din băuturile carbogazoase. Odată ce ingredientul a fost eliminat, greutatea tinerei a început să scadă. Motivată de rezultate, aceasta a continuat să evite alimentele îndulcite. Într-un an, Shannon Palmer a „topit” 38 de kilograme.

Azi, britanica are 70 de kilograme, arată într-o formă de zile mari și este adesea lăudată de cei din jur pentru voința de care a dat dovadă. Mai mult decât atât, tânăra are o pagina de Instagram acolo unde a ținut un jurnal online al transformării prin care a trecut, odată ce a renunțat la acel ingredient care i-a afectat viața din plin, arată cei de la Mirror.

Cum arată acum fetița care s-a născut cu părul cărunt. Mayah este o frumusețe de copil... Au doborât recordul pentru cea mai mare familie. Câți copii are familia și cât de mult costă doar mâncarea lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x