Căutare Live

Shay este „obsedată” de Crăciun. Are 168 de pomi de Crăciun în casă și cheltuie o avere pe decorațiunile de iarnă, an de an

Shay recunoaște că are o obsesie pentru Crăciun și spune că în fiecare an cheltuie peste 2.500 de euro pe decorațiuni. În luna decembrie a fiecărui an, își împodobește toți cei 168 de pomi de Crăciun din casă. Iată povestea ei.

O femeie din Oklahoma are 168 de pomi de Crăciun în casă și cheltuie o avere pe decorațiunile de iarnă, an de an

Shutterstock

Colecția lui Shay e impresionantă. 168 de brazi frumos ornamentați și în jur de 50.000 de decorațiuni provenite din toate colțurile lumii, figurine, globulețe, lumini și instalații de Crăciun. Toate se găsesc în locuința lui Shay, care are o mare pasiune dusă la extrem pentru Sărbătorile de iarnă, conform Daily Star.

Cum arată femeia obsedată de Crăciun și casa ei. „Știu că totul pare deplasat”

Shay provine din Tulsa, Oklahoma. Ea și-a cumpărat primul brad de Crăciun în 1982. De atunci, un calcul estimativ i-a arătat că a cheltuit peste 88.000 de euro pe decorațiuni de iarnă pentru casa ei. Într-o emisiune de la TLC, s-a autointitulat „cea mai festivă femeie din lume”. În fiecare an, în fiecare lună decembrie, ea își umple casa cu brazi.

Citește și: Cum își petrec Crăciunul copiii din Familia Regală a Marii Britanii. Prințesa Charlotte și frații ei au parte de multe surprize

Totul este bine pus la punct din timp. Femeia începe procesul decorării casei în primul weekend din octombrie, pentru ca totul să fie gata de Crăciun.

La TLC, show-ul My Crazy Obsession, ea a declarat: „Știu că totul pare deplasat și sunt prima care recunoaște că mă duc într-o zonă a nebuniei cu toate acestea”.

Nu există nicio încăpere a casei care să nu aibă cel puțin un pom de Crăciun, fiecare decorat în alt stil. Ba chiar și peștele, și câinele familiei au propriul lor brad și există unul și în garaj. Shay se gândește să pună un brad chiar și într-un dulap, dar este o idee pe care o are în vedere pe viitor.

„Cel mai mic pom are puțin peste 15 centimetri și este din metal, iar cel mai înalt are 365 de centimetri și ne ia în jur de 12 ore să îl decorăm”, a spus Shay. „Cel mai ciudat loc unde am un brad este cada mea”.

Soțul lui Shay ar vrea ca aceasta să nu mai dea o avere în fiecare an pentru așa ceva, ci să meargă împreună într-o vacanță, mai degrabă. Facturile la curent sunt destul de mari în decembrie și ianuarie, spune bărbatul.

Pe de altă parte, se pare că Shay încearcă astfel să umple un gol de când și-a pierdut ambii părinți, iar legătura ei cu rudele s-a mai răcit. „Tatăl meu era îndrăgostit de Crăciun. Mergeam și cumpăram cel mai subțire și neaspectuos brad, dar asta era tot ce aveam. Nu aveam bani, dar Crăciunul îl simțeam din plin”, a spus femeia, conform Daily Star.

Cris Galera, modelul care s-a căsătorit cu ea însăși, își cere divorțul. Care este motivul despărțirii... O femeie s-a prefăcut că se căsătorește doar pentru a-i atrage atenția fostului ei iubit. Cum a reacționat bărbatul...
Parteneri
Cum se curăță perfect ardeii copți. Sfaturi pentru a-ți ușura munca
Catine.ro
Ultimele știri
x