Antena Căutare

Shaylene Gartly a mers să-și vopsească părul și experiența s-a transformat în una traumatizantă. Ce a pățit

Shaylene Gartly a avut parte de o experiență nefericită la câteva zile după ce a vrut să-și reîmprospăteze nuanța părului. Deși rezultatul i-a plăcut la nebunie, câteva zile mai târziu a avut o reacție alergică.

femeie bruneta care isi curata parul intr-o chiuveta
Shaylene Gartly a avut parte de o experiență nefericită la câteva zile după ce a vrut să-și reîmprospăteze nuanța părului. Deși rezultatul i-a plăcut la nebunie, câteva zile mai târziu a avut o reacție alergică | Shutterstock.com

A doua zi, capul ei s-a umflat și susține că a început să arate ca faimoasele Space Raider. Tânăra a povestit totul pe Tiktok, acolo unde a urcat imagini în care arata evoluția capului său, care se inflamează vizibil de-a lungul orelor.

Ea a precizat că prietenii săi credeau că folosește un filtru atunci când vedeau cum i s-a modificat capul din cauza inflamației. Pe lângă aspectul inestetic, Shaylene Gartly a avut și dureri chinuitoare.

Atât de mare erau încât femeia își smulgea părul de durere. Ba mai mult, chiar s-a gândit să-și radă podoaba capilară pentru a grăbi vindecarea crustelor și a bășicilor. Ea a trebuit să aștepte o săptămână și jumătate pentru ca umflătura să dispară complet.

Citește și: O femeie a ajuns la spital și medicii i-au operat fața de urgență, totul din cauza unui burger. Ce a pățit Holly Strevens

După ce a susținut că nici măcar nu i s-a oferit un test pentru depistarea alergiei, Shaylene a dorit să-i încurajeze pe internauți să nu îi repete greșeala.

Cum a reacționat corpul fetei la alergia la vopsea

”Mi-au spus câțiva prieteni că arăt ca un extraterestru. Ne-a făcut tot grupul să râdă. Dacă poți face dintr-o situație înfricoșătoare una amuzantă, asta ajută cu siguranță. Când inflamația a atins punctul maxim, cu sinceritate spun că arătam ca unul dintre acele emoji-uri - era foarte rotundă. Sora mea a spus că arăt ca un deget mare și asta așa era.

Fața mea era cam plată și atunci când zona superioară s-a umflat, arătam de parcă aveam 300 de kilograme. Era o nebunie. Câțiva mi-au spus că am un filtru de pe Snapchat și am spus că este fața mea. Au fost destul de șocați, nu au crezut deloc că este real. Este amuzant să mă uit la fotografii și să mă gândesc ”Doamne, asta sunt eu”. Din fericire, am ieșit din asta și arăt ok acum.”, a povestit tânăra.

Shaylene a spus că a mai fost vopsită, doar că produsele nu au ajuns pe scalpul său, motiv pentru care nu a avut probleme.

Citește și: Poți vedea câte picioare are acest elefant? Ce se ascunde, de fapt, în spatele iluziei optice

”Imediat după ce am terminat, m-am simțit grozav, frumoasă. A fost prima dată după mult timp în care m-am simțit bine. Poate că la câteva ore după ce s-a terminat, am început să am mâncărimi și am crezut că e în regulă, că e un pic iritat. M-am dus la culcare în acea noapte și m-am trezit a doua zi dimineață cu bășici și cruste pe toată pielea capului. Urechile mele erau, de asemenea, destul de umflate și mă dureau.”, a mai adăugat ea.

După ce o zi întreagă a ignorat durerea și a aplicat tratament pentru alergii, fața ei s-a umflat și ochiul stâng era atât de inflamat încât părea închis.

Din fericire, problema ei s-a rezolvat și din dorința de a-i preveni pe ceilalți, Shaylene și-a povestit experiența pe Tiktok.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O femeie a ajuns la spital și medicii i-au operat fața de urgență, totul din cauza unui burger. Ce a pățit Holly Streven... Avea 140 de kilograme atunci când a renunțat la un aliment preferat. Peste un an, nimeni nu a mai recunoscut-o pe Claire...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x