Antena Căutare

Poți vedea câte picioare are acest elefant? Ce se ascunde, de fapt, în spatele iluziei optice

O iluzie optică a împărțit internetul în două! Cei care numără picioarele elefantului sunt derutați de faptul că simultan văd mai multe membre. Dacă la prima numărătoare ies 5, la a doua ies 6, deși în mod normal elefantul are 4 picioare. Care este explicația iluziei optice considerată "diabolică".

Câte picioare poate avea elefantul din imagine
Schița unui elefant a devenit o iluzie optică virală | Instagram

Un desen alb negru al unui elefant a derutat mulți oameni. Întrebați câte picioare are animalul din imagine, aceștia au putut vedea faptul că memebrele mamiferului se îmbină.

În acest fel se pot citi ori 5, ori 6 membre. Se crede că imaginea elefantului a apărut pentru prima dată în anii 1980 și de mult timp circulă pe internet ridicând semen de întrebare celor care încearcă să afle câte picioare sunt desenate în schiță.

Iluzia optică a creat mari controverse și a fost considerată deseori "diabolică", pentru că induce în eroare. Testul a creat isterie în rândul internauților și demonstrează câtă putere de concentrare ai și cât de bună este atenția ta la detalii.

Citește și: Cea mai bulversantă iluzie optică, devenită virală. Unde sunt gura și nasul? 99% dintre cei care încearcă dau greș

Câte picioare are elefantul, de fapt

În mediul online au fost descoperite și analizate mii de păreri, iar cei mai mulți oameni nu au reușit să ajungă la un răspuns corect. Există multe variante de răspuns, iar mulți dintre cei care s-au angrenat în discuții au convinși de faptul că sunt patru sau cinci picioare. Alții sunt convinși că elefantul din desen are șase picioare.

Adevărul însă nu este nici măcăr undeva la mijloc! Potrivit The Sun raspunsul corect este un singur picior.

Citește și: Testul CIA care a devenit viral. Puțini ghicesc ce oră din zi e în imagine

"Artistul care a realizat imaginea a fost foarte deștept. Singurul picior realizat corect este cel din spate, stânga. Acela este complet și desenat corect, celelalte nu", potrivit sursei citate mai sus.

Practic, ceea ce par a fi picioare sunt, de fapt, linii care creează iluzia existenței mai multor membre. Piciorul respectiv este complet, dar celelalate membre nu. Practic, artistul a tăiat capetele picioarele și trasat niște linii între picioarele reale.

Citește și: Iluzie optică virală. Găsești ursul panda din imagine? Doar cei cu privire ageră reușesc

Detaliile fac diferența în viață, așa că ar fi bine să fii pregătit pentru că cel mai important aspect este să identifici acel lucru care te-ar putea ajuta într-o anumită situație. Un astfel de test este cea mai bună metodă de a observa dacă mai ai de lucrat la capitolul concentrare și atenție.

Un bărbat a găsit o gaură misterioasă, chiar în curtea casei sale. Ce „comoară” era ascunsă în pământ și ce a făcut Anth... O femeie a ajuns la spital și medicii i-au operat fața de urgență, totul din cauza unui burger. Ce a pățit Holly Streven...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x