Căutare Live

Si-a aranjat o intalnire fierbinte pe internet, dar l-a gasit in pat pe socrul ei

O femeie din China care avea chef de o aventura si-a aranjat o intalnire pe internet. Nu a stiut ce cel cu care planuia sa se intalneasca este chiar socrul ei, asa ca a avut parte de surpriza vietii ei atunci cand s-au vazut la hotel.

Lili, o tanara de 28 de ani si-a facut un profil pe internet cu alt nume si o poza aleasa online. Nici socrul ei nu si-a dezvaluit adevarata identitate si a postat pe profilul sau o fotografie in care aparea un fost coleg de armata.

Cei doi au avut un soc atunci cand s-au intalnit la hotel, dar lucrurile nu au ramas asa. Sotul femeii, a urmarit-o, dupa ce a citit email-ul prin care era aranjata intalnirea ce avea sa-l aduca fata in fata cu tatal sau.

„Cand am deschis usa, nu stiu daca ea a fost mai surprinsa sau eu. S-a intors si a fugit pe cordior direct in bratele sotului sau, fiul meu, care o urmarise. El a inceput sa tipe, a atacat-o, iar apoi m-a atacat si pe mine”, a declarat socrul prins in flagrant.

Sotul gelos a batut-o pe nevasta infidela si i-a rupt doi dinti, iar tatalui i-a provocat o rana grava la cap.

Foto:

Si ce daca au creierul cat o samanta de susan! Albinele folosesc un fel de "pilot automat" la aterizare... Minunea de pe Google Earth: O imagine ce-i infatiseaza pe Iisus si Fecioara Maria a fost suprinsa in Elvetia...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri