Antena Căutare

GALERIE FOTO! Si-a cheltuit toata averea pentru a construi Arca lui Noe, ca sa scape de Apocalipsa

Un chinez si-a cheltuit toata agoniseala de-o viata pentru a construi o Arca a lui Noe si a se salva de "iminenta" venire a "Apocalisei mayase", de pe 21 decembrie 2012

Isteria Apocalipsei a cuprins intreaga planeta, insa un chinez a intrecut orice limita! Si-a construit o nava, ce a costat un milion de yuani (aproximativ 123.000 de euro) si masoara 21,2 metri lungime, 15,5 metri latime si 5,6 metri inaltime.

Lu Zhenghai, din regiunea autonoma Xinjiang Uyghur, recunoaste ca nava sa nu este prea mare, dar va servi scopului sau. Oamenii de stiinta si cercetatorii au atras atentia oamenilor ca 21 decembrie 2012, data terminarii calendarului mayas, nu va aduce sfarsitul lumii. Dar asta nu i-a putut opri pe unii sa-si ia propriile masuri de siguranta.

Mai mult, in Franta, autoritatile au fost nevoite sa interzica accesul pe un munte considerat sacru, ce s-a zvonit ca ar reprezenta un refugiu pentru Apocalipsa.

Foto: Daily Mail

Academicianul Laurentiu Popescu ar putea revolutiona medicina. Primul transplant de telocite, un succes!... Cel mai inalt brad de Craciun din Romania va fi montat la Baia Mare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x