Antena Căutare

A fost răpită din tren, de lângă tatăl ei, când avea patru ani. Și-a revăzut părinții abia douăzeci de ani mai târziu

A fost doar o copilă de patru ani, când fost răpită din tren, chiar de lângă tatăl său, care adormise. Abia douăzeci de ani mai târziu și-a revăzut din nou părinții biologici.

A fost răpită din tren, de lângă tatăl ei, când avea patru ani. Și-a revăzut părinții abia douăzeci de ani mai târziu Galerie
A fost răpită din tren la patru ani și și-a revăzut părinții abia 20 de ani mai târziu | msn.com

La vârsta de 4 ani, Yulia Gorina a fost răpită din tren, de lângă tatăl ei, care adormise.. Se aflau în trenul ce pleca din din Minsk, Belarus, către Asipovichi, Rusia.

Cei care au răpit-o pe Yulia erau un cuplu care se ascundea de poliție. Fata a fost găsită la circa 800 de kilometri de Asipovichi, orașul în care ar fi trebuit să ajungă cu tatăl ei, cu ani în urmă, cel mai probabil, abandonată de cuplul care a răpit-o. Fetița a ajuns într-un orfelinat, de unde a fost înfiată.

A devenit tată la 96 de ani și a murit la 104, dar nu de bătrânețe, ci într-un incendiu. Povestea incredibilă a celui mai bătrân tată din lume!

Deși, tânăra a avut o copilărie frumoasă, în sufletul ei a existat mereu un gol și întrebarea, de unde vine și cine sunt de fapt fărinții care i-au dat viață.

Abia după ani de zile, când în viața ei a apărut Ilia Kryukov, iubitul ei, a îndrăznit să spere că îi va cunoaște. După numeroase cercetări, fata a reușit într-un final să ajungă la părinții biologici, pe care-i pierduse.

La reîntâlnire, tatăl și-a cerut iertare în genunchi

Un test ADN a confirmat faptul că era vorba despre fiica pierdută a lui Viktor și Liudmila Moiseenko. Tatăl, aproape în genunchi, i-a cerut iertare fiicei pentru că nu a avut grijă suficientă și s-a ajuns la a nu-și mai vedea fata cum crește sub aripa lor.

Păronții Yuliei, ajunși la vârstă de peste 50 de ani, au căutat-o în tot acest timp de când au pierdut-o. La fel și autoritățile. La un moment dat chiar s-a luat în calcul varianta ca părinții ei să o fi ucis-o.

O adolescentă a trăit o poveste de dragoste cu un bărbat mai mare ca vârstă. Câțiva ani mai târziu a aflat consecințele acestei iubiri

În 2017, cei doi au fost supuși unui test poligraf, pe care l-au trecut, confirmându-se că oamenii aveau dreptate.

Toate căutările autorităților au fost în zadar. Ajunsă în orfelinat, fata a fost adoptată de o familie sufletistă, care își doreau o fetiță. În casa lor, Yulia a crescut și a devenit o tănără plină de dorința de a-și cunoaște originile și povestea vieții.

'20 de ani par cât o viață, dar nu ne-am pierdut niciodată speranța. Am crezut – și iată că ne-am regăsit', a spus emoționată mama ei.

O poveste de viață șocantă! Cum a reușit o tânără să-și convingă răpitorul să o elibereze

Au căutat-o pe ruta trenului săptămâni, luni în șir. Luau trenul dus și întors, întrebau toți călătorii dacă nu cumva au văzut-o pe fată. Au cercetat fiecare fântână și curte și casă părăsită.

Din fericire pentru părinți , dar și pentru Yulia, care între timp a devenit o tânără frumoasă, dorința li s-a împlinit, doar că timpul nu mai poate fi dat înapoi, dar se bucură de faptul că s-au regăsit și încearcă să recupereze anii pierduți, departe unii de ceilalți.

'Testul ADN a dovedit că e fiica noastră, dar pentru noi a fost clar de cum am văzut-o. Semănăm foarte mult', au spus părinții biologici când au văzut-o pe Yulia.

Păpușa Barbie, fără niciun rid, la aniversarea de 61 de ani. Scurtă istorie a prestigioasei păpuși... A căzut de pe scenă, de la trei metri înălțime, și-a rupt piciorul, dar a continuat să cânte! Imagini uluitoare! Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x