Antena Căutare

Și-a achiziționat o dronă, dar nu credea că va surprinde astfel de imagini. Ce a văzut într-o pădure l-a lăsat fără cuvinte

Un bărbat și-a cumpărat o dronă, însă nu se aștepta să surprindă astfel de imagini. Iată ce descoperire îngrozitoare a făcut!

Galerie
Și-a achiziționat o dronă, dar nu credea că va surprinde astfel de imagini. Ce a văzut într-o pădure l-a lăsat fără cuvinte | Shutterstock

Bărbatul, pe numele său Jing, a decis să își achiziționeze o dronă, după ce partenera de viață a început să își schimbe comportamentul față de el, potrivit scmp.com.

La scurt timp după ce a început să o folosească, acesta a făcut o descoperire care l-a lăsat fără cuvinte.

Citește și: Fantoma faimoasei „fete cu ochi negri”, „capturată” de o dronă care urmărea excursioniști în pădure. Ce este, de fapt

Bărbatul și-a achiziționat o dronă, dar nu credea că va filma aceste lucruri neașteptate. Ce a văzut

Articolul continuă după reclamă

Bărbatul a explicat că soția lui începuse, de la o vreme, să își viziteze foarte des părinții și mai ales, să meargă singură la aceștia. De asemenea, ea petrecea foarte multe ore la locul de muncă, stând suplimentar peste program, ceea i-a adus suspiciuni soțului.

Bărbatul în vârstă de 33 de ani nu a mai stat pe gânduri și a decis să o supravegheze îndeaproape pe partenera sa de viață.

După ce a cumpărat drona, el a început să o lanseze pentru a urmări fiecare mișcare a soției. Într-o zi, însă, avea să surprindă pe cameră imagini care l-au uimit. Jing și-a filmat soția în timp ce părăsea biroul, alături de un bărbat misterios, cu care a mers într-o pădure de la marginea orașului.

În acest loc, drona i-a surprins ținându-se de mână și mergând către o casă izolată și părăsită. După 20 de minute, cei doi au părăsit casa și s-au întors la locul de muncă. După ce a analizat imaginile, Jing a descoperit că soția îl înșela cu șeful ei, notează scmp.com.

Ce a descoperit bărbatul după ce a urmărit imaginile surprinse cu drona

Bărbatul din China a povestit întreaga întâmplare pe internet, unde a postat și imaginile cu pricina. În aceste momente, el intenționează să depună actele de divorț.

„Celălalt bărbat este șeful ei. Soția șefului lucrează, de asemenea, în aceeași fabrică, așa că ei nu pot avea o aventură acolo. Soția mea s-a întâlnit cu el într-o pădure din apropiere”, a declarat Jing, potrivit sursei citate.

Internauții care au vizualizat postarea i-au dat dreptate bărbatului înșelat.

„A fost o idee bună să cumpere o dronă. Fără acest instrument, Jing nu ar fi știut niciodată că a fost trădat”, a scris o persoană, citată de scmp.com.

Citește și: Au crezut că văd o fantomă și au folosit o dronă pentru a lămuri misterul. Ce au văzut pe imagini i-a îngrozit

Câți bani a dat o turistă pe o felie de pizza într-un restaurant din Mamaia. A fost obligată să plătească și ketchupul... O femeie a dezvăluit faptul că s-a căsătorit la 18 ani cu un bărbat și a devenit a 65-a soție a lui! Ce era într-un dorm...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x