VIDEO. Și-a cerut în căsătorie iubita, cu două zile înainte ca ea să moară. Mesajul lui, după decesul ei, este cutremurător. „Așa e când dragostea e adevărată”

Un tânăr din Italia și-a cerut de soție iubita grav bolnavă, în spital, cu două zile înainte ca ea să moară, filmând momentul. După decesul ei, a publicat un mesaj cutremurător.

VIDEO. Și-a cerut în căsătorie iubita, cu două zile înainte ca ea să moară. Mesajul lui, după decesul ei, este cutremurător. „Așa e când dragostea e adevărată”

Capturi video

În urmă cu câteva zile, Edoardo Parisi, în vârstă de 32 de ani, din Fucecchio, aproape de Florența, a intrat în spital și și-a cerut în căsătorie iubita, Chiara Giuntoli, bolnavă de cancer în stadiu terminal.

„M-am gândit că acesta ar trebui să fie momentul nostru. Vrei să te căsătorești cu mine?”, a întrebat-o, în timp ce i-a dat inelul. „Ești nebun?!”, a fost reacția femeii, care a început să plângă. După două zile, ea a murit din cauza tumorii pe care o avea de doi ani, relatează Corriere della Sera, citat de digi24.ro.

Citește și: A primit un mesaj de la tatăl ei mort, la 10 luni de la decesul lui! „Când am citit ce mi-a cerut să fac, nu mi-a venit să cred!” - FOTO

Clipul emoționant a fost postat apoi pe Facebook, alături de un mesaj. „M-am gândit că tu, cât timp ai fost bolnavă, nu ai fost niciodată tristă. Nu pentru că nu înțelegeai situația, ci pentru că știai că tristețea ta m-ar fi afectat și pe mine. Ai zâmbit mereu și ai luptat... Acum știu că dacă dragostea e adevărată, nimic nu poate despărți două persoane făcute pentru a fi împreună. Te iubesc!”, a scris Edoardo.

Ultimele știri