Antena Căutare

Și-a dat dulapul la o parte, însă nu se aștepta să descopere scări secrete. Ce a urmat când a coborât la subsol

O femeie a găsit un spațiu subteran în spatele dulapului său din propria casă.

subsol Galerie
Și-a dat dulapul la o parte, însă nu se aștepta să descopere scări secrete. Ce a urmat când a coborât la subsol | Captură video TikTok

Julia Henning i-a contactat pe foștii proprietari și i-a întrebat despre subsolul secret, după ce a făcut descoperirea neașteptată, însă nu a fost prea liniștită de răspunsurile lor, notează Dailystar.co.uk.

Citește și: Un bărbat, care își urmărea găina, a găsit sub casa lui un oraș dispărut, care găzduia cândva 20.000 de oameni. Ce a urmat

Și-a dat dulapul la o parte, însă nu se aștepta să descopere scări secrete. Ce a urmat când a coborât la subsol

Tiktokerița s-a speriat când a aflat că are niște scări secrete în casa ei, care duceau spre un subsol misterios.

Julia Henning locuiește într-o casă din California în ultimii trei ani. Dar abia recent a observat o gaură în podeaua dulapului, în timp ce făcea curat, și astfel a descoperit că ducea spre un alt loc secret.

Julia a început să posteze ceea ce a văzut, pe contul său de TikTok, în timp ce explora noua locație și se îndrepta spre subsolul întunecat.

"Până acum, e în regulă că scările sunt foarte abrupte. Bine... ce naiba?" a exclamat Julia.

S-a uitat în jur și a văzut două nume stropite pe perete.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Există un nume, există un nume legitim – „Joe” și „John” și un simbol. Cineva trebuie să explice acest [simbol]”, i-a spus ea prietenei ei, care aștepta la etaj.

Citește și: O femeie s-a speriat când a coborât la subsol să scoată hainele din mașina de spălat. Ce a găsit acolo a făcut-o să țipe

"Ce naiba este asta? De ce sunt nume aici?"

Ea a verificat apoi pe cealaltă parte a subsolului, care găzduia o cramă și câteva dulapuri.

Pe podea, ea a văzut un „semn” pe care scria: „Această proprietate a fost dezinfectată la data de 6/7/93 împotriva termitelor”.

În timp ce vedea ceea ce părea a fi o cămară, ea a găsit un borcan plin cu obiecte de colecție pentru copii - o mașină de jucărie, o pasăre de jucărie, o brichetă, o carte de notițe și multe altele.

Julia a fost copleșită de ceea ce a văzut și a spus că borcanul dă o atmosferă de „lucruri blestemate”.

Ulterior, ea i-a contactat pe ultimii proprietari. Continuând, ea a spus: „Casuța se dezvăluie’... Nu m-am gândit niciodată că asta au vrut să spună.

Alte lucruri s-au întâmplat de-a lungul anilor. Alarmele casei s-au declanșat în ultimele nopți la ora 3 dimineața.

Am fost încuiată în acest dulap în ziua în care am descoperit spațiul de acces și nu aș fi putut ieși dacă eram singură acasă”, a relatat femeia.

Unii internauți au respins ideea unei case bântuite, spunând că este o pivniță cu depozitare pentru mărfuri și vin.

"De asemenea, pare să fie conectat la electricitate", „O pivniță ascunsă și câteva obiecte de colecție. Nu face din el mai mult decât este”, sunt câteva comentarii lăsate de prietenii virtuali.

Cum arăta o pizza acum 2.000 de ani. Cu ce era diferit toppingul... Povestea femeii care s-a ambiționat să devină păpușa Barbie la 54 de ani. Are propria cutie pentru păpuși în care îi pla...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x