Și-a schimbat fața de 30 de ori pentru a fi ”o păpușă Ken în carne și oase”. Cum arăta înainte de transformarea incredibilă

Criss, un bărbat de 28 de ani, a avut deja 30 de proceduri la nivelul feței în încercarea sa de a arăta ”perfect”. Bărbatul vrea să devină ”o păpușă Ken în carne și oase”, așa că a apelat la ajutorul doctorilor pentru a atinge look-ul dorit.

Criss a apelat la 30 de proceduri cosmetice pentru a-si transforma fața și deveni ”o păpușă Ken în carne și oase”

Instagram

Criss, din Chihuahua, Mexic, a decis să apeleze la proceduri cosmetice pentru că era nemulțumit de aspectul feței sale.

Bărbatul în vârstă de 28 de ani vrea să devină ”o păpușă Ken în carne și oase”, așa că a trecut deja prin 30 de proceduri cosmetice menite să îi ofere look-ul perfect.

Criss a vorbit despre transformarea sa în cadrul unui mini-documentar publicat pe canalul YouTube Truly, în care vorbește despre cum și de ce a decis să își schimbe radical înfățișarea.

Ce a făcut Criss pentru a se transforma într-o ”păpușă Ken în carne și oase”

”Cred că am avut 20 sau 30 de proceduri estetice la nivelul feței,” a declarat Criss. ”Am cheltuit deja 5.000 de dolari, aproximativ. Am început să-mi fac injecții cu filler în buze, în obraji, chiar și în nas, în frunte, în bărbie. După, din cauza lipsei de încredere în mine, miam făcut rinoplastie în urmă cu 2 ani. După aia am avut o altă rinoplastie în decembrie anul trecut.”

Citește și: Jessica Alves, fostul ”bărbat Ken”, într-o ținută care lasă la vedere detalii intime despre trupul său

”Când mi-am făcut prima procedură, aveam 18 ani. Din ce-mi amintesc, în trecut, eram atât de nesigur, atât de nefericit cu modul în care arătam,” a continuat Criss. ”Când eram mic, se luau copiii de mine pentru că eram gay și aveam nasul mare. Așa că mi-am dorit întotdeauna să fiu perfect, să fiu drăguț, să fiu frumos, să fiu acceptat. A devenit o mică obsesie. Întotdeauna mă uit în oglindă, mă privesc și încerc să găsesc lucruri pe care le pot schimba și ce va fi mai bine pentru mine.”

Criss a fost filmat în timpul unei proceduri, de data aceasta la nivelul ochilor, pe care a făcut-o pentru prima dată. ”Ca un facelift, pentru a-și ridica sprânceana, pentru că am sprâncenele astea triste care merg drept în jos.”

”Când ies afară, lumea mă privește. Mereu fac glume despre mine, e cam enervant să te bârfească lumea pe la spate sau să văd genul ăla de priviri.”

Înainte de fiecare intervenție, Criss are emoții, potrivit declarațiilor lui, dar e fericit că familia îl acceptă așa cum e.

”Ce mi-a plăcut la procedurile pe care le-a făcut Criss până acum e că l-a ajutat să aibă încredere în el și l-au ajutat cu personalitatea,” a declara Nancy, cea mai bună prietenă a lui. ”Se simte atât de încrezător în propria piele acum. E cel mai bun prieten al meu și mereu vreau să-l văd fericit.”

Citește și
colaj de imagini cu simona halep si toni iuruc
Cine sunt fostele soții ale lui Toni Iuruc. Partenerul Simonei Halep a mai fost căsătorit de două ori
Cine sunt fostele soții ale lui Toni Iuruc. Partenerul Simonei Halep a mai fost căsătorit de două ori
colaj de imagini cu petrica cercel si ionut cercel
Ultimul interviu al lui Petrică Cercel. Era înconjurat de toată familia și a zâmbit încontinuu
Ultimul interviu al lui Petrică Cercel. Era înconjurat de toată familia și a zâmbit încontinuu
imagine cu o chelneriță
O chelneriță a dat un bilet pe furiș unui băiețel care lua masa cu părinții săi. Ceea ce a urmat e neașteptat. Ce scria pe hârtie
O chelneriță a dat un bilet pe furiș unui băiețel care lua masa cu părinții săi. Ceea ce a urmat e neașteptat. Ce scria pe hârtie
Mai multe articole

”Criss a avut numeroase proceduri la față, dar i-au făcut bine, arată foarte bine,” a declarat Guadalupe, mama lui Criss. ”Sper să nu se schimbe prea mult, pentru că mi-e teamă că la un moment dat va fi de nerecunoscut.”

Citește și: Klara Lima a cheltuit 1 milion de dolari să se transforme în ”păpușa Barbie de Miami”. Cum arăta înainte

Criss plănuiește să apeleze la și mai multe proceduri pentru a se transforma într-o ”păpușă Ken în carne și oase” - mai vrea o rinoplastie, dar peste aproximativ un an. ”Niciodată nu mă voi oprit din proceduri pentru că au devenit o parte din mine. Nu am niciun regret legat de ce mi-a făcut, pentru că tot ce mi-am făcut a fost să lucrez la fiecare nesiguranță.”

Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri