Singura țară din Europa ce nu este afectată de coronavirus! Cum a reușit să se ferească de COVID-19

În plină pandemie de coronavirus, o singură țară din Europa reușește să sfideze răspândirea COVID-19! Muntenegru, cu cei aproximativ 614.000 de locuitori ai ei, nu a raportat vreo infectare cu noul virus.

Singura țară din lume care nu este afectată de coronavirus! Cum a reușit să se ferească de COVID-19

profimediaimages.ro

„Nu existată cazuri de coronavirus în ţară. 392 de persoane se află sub supraveghere medicală, de la începutul răspândirii bolii, urmărim starea a 2.000 de persoane”, a declarat Igor Galich, şeful Institutului de Sănătate Publică din Muntenegru.

În plus, Muntenegru nu apare în ultimul raport al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii unde există cazuri de infecţie în toate celelalte state ale Europei.

Ce măsuri au luat autoritățile din Muntenegru, înainte ca țara să fie afectată de coronavirus

Autorităţile micului stat din fosta Iugoslavie au restricţionat libertatea de circulaţie între Muntenegru şi anumite ţări, inclusiv Italia, Spania, China, Coreea de Sud şi Iran.

Ce medicamente să NU iei dacă ai coronavirus! Acestea AGRAVEAZĂ infecția cu Covid-19

Noul coronavirus a ucis peste 5.800 de persoane în întreaga lume de la apariţia sa în luna decembrie. De la începutul epidemiei, au fost înregistrate peste 156.000 de cazuri de infectare.

Totuşi, acest număr de cazuri diagnosticate nu reflectă realitatea deoarece ţările au politici de testare mai mult sau mai puţin restrictive, potrivit adevarul.ro.

Ultimele știri