SINISTRU! Zeci de păpuși voodoo au apărut într-un oraș din Rusia. „Un BLESTEM a fost aruncat asupra noastră!” - FOTO

 
+5 click pentru
galerie

Zeci de păpuși voodoo sinistre, străpunse cu bolduri, au apărut în orașul Zavetny din sed-vestul Rusiei, înspăimântând localnicii. Mai mulți pensionari susțin că după apariția acestora, au început să aibă probleme cu presiunea arterială.

Localnicii au depus plângeri la poliție și au cerut explicații pentru apariția acestor păpuși voodoo.

Câteva dintre aceste păpuși voodoo au ochii scoși, au un singur braț, iar unele sunt îmbrăcate în haine de fetițe ori în uniforme școlare.

Polițiștii cercetează camerele de supraveghere pentru a identifica persoana ori persoanele care au așezat acește păpuși voodoo în oraș. Însă, acest gets nu reprezintă o infracțiune.

„Păpuși sinistre sunt prinse cu bolduri de stâlpi, garduri și în stații de autobuz din Zaventry sau la periferia orașului Armavir”, a spus un localnic.

Păpușile care reprezintă fetițe sunt străpunse de bolduri și legate cu fășii de material negru.

„Un blestem a fost aruncat peste localitatea noastră”, a spus o persoană.

O localnică a spus că aceste păpuși provin dintr-un muzeu și că au fost folosite anterior la un teatru care a fost închis în urmă cu mult timp.

Această localnică, angajată în securitate, a spus că ea a fost cea care a aruncat aceste păpuși, dar a negat că le-ar fi transformat în păuși voodoo și le-ar fi lăsat în dreptul mai multor locuințe.

Ea a intrat în posesia acestor păpuși, deoarece, cum acestea nu mai erau utile, s-a gândit să i le ofere fiicei ei- educatoare, care le-ar fi putut folosi la școală. Însă, școala le-a respins, motivând că sunt prea înspăimântătoare.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI