Antena Căutare

SOCANT! Un barbat din Pitesti traieste cu jumatate de craniu

Un barbat din Pitesti traieste cu jumatate de craniu! Un accident cumplit, provocat de prietenul lui, l-a nenorocit chiar in ziua in care implinea 33 de ani. A murit de doua ori in bratele medicilor, dar acestia l-au readus la viata. A invatat din nou sa mearga si sa vorbeasca. Iar acum, invata sa traiasca, altfel decat inainte, cu un chip pe care nu-l recunoaste si cu teama ca orice atingere mai brusca poate sa-l ucida.

"Eu am murit o data, m-a resuscitat din nou. Iar la Bucuresti am mai murit o data pe masa de operatie", spune Daniel Marian Miu.

Daniel si-a dorit insa prea mult sa traiasca, pentru sotie si pentru baietelul pe care il au impreuna. Dar acum viata lui nu mai seamana deloc cu cea dinainte. Iar cel mai mult il doare ca nu-si mai poate tine copilul in brate.

Viata lui s-a schimbat in martie. Un prieten il conducea spre casa parintilor, acolo unde toata familia astepta sa il sarbatoreasca. La un moment dat, masina s-a izbit violent de un parapet.

Medicii de la Pitesti l-au resuscitat si l-au trimis la Bucuresti. Pe masa de operatie, inima i s-a oprit pentru a doua oara.

A stat o luna in spital. Au urmat apoi terapii peste terapii. Daniel nu mai putea sa mearga si nici sa vorbeasca, dar a avut vointa. Acum, atat el cat si familia lui, se lupta cu handicapul pe care il are. Orice lovitura, cat de mica, poate sa-l omoare.

Daniel isi poate recupera viata cu ajutorul unei reconstructii craniene. Interventia costa insa 6000 de euro. O suma pe care familia lui nu viseaza vreodata s-o aiba.

O replica de patru ori mai mare a mausoleului Taj Mahal va fi construita in Dubai ... S-au implinit 20 de ani de la primul transplant de rinichi realizat in Romania!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x